Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Πελέ: "Ποιος Μαραντόνα και ποιος Μέσι; Εγώ!"

Για ακόμη μια φορά ο Πελέ έπλεξε το εγκώμιό του εαυτού του, ενώ παράλληλα προσπάθησε να υποβαθμίσει την ποδοσφαιρική αξία των Μαραντόνα και Μέσι.


Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος αστέρας του ποδοσφαίρου αναφερόμενος στον "αιώνιο" αντίπαλό του, υποστήριξε: "Ο 

Μαραντόνα ήταν ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά όχι ο καλύτερος. Χρησιμοποιούσε μόνο το αριστερό του πόδι, ενώ σχεδόν καθόλου το κεφάλι. Πόσα γκολ πέτυχε στην καριέρα του με κεφαλιά, μπορείτε να μου πείτε;", ενώ όσον αφορά στον Μέσι είπε: "Ο Μέσι είναι αντίγραφο του Μαραντόνα. Ισχύει για αυτόν ό,τι είπα και για τον Ντιέγκο".

Για το ποιος θα μπορούσε να θεωρηθεί διάδοχός του, σημείωσε: "Ο Νεϊμάρ είναι τρομερός παίκτης. Μειονέκτημά του είναι πως σε κάποιες στιγμές δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν".

Στην συνέχεια ανέφερε: "Με τη σημερινή τεχνολογία όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν έναν παίκτη. Αν, μάλιστα, βάλει ένα γκολ και στείλει ένα φιλάκι στην κάμερα, αμέσως γίνεται αντικείμενο λατρείας. Στην εποχή μου έπρεπε να παίξω σε όλες τις γωνιές του πλανήτη για να με μάθουν οι φίλαθλοι. Αν ήθελα να γίνω ακόμα πιο γνωστός, θα έπρεπε να παίξω στη Σελήνη!".

Πηγή:  Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου