Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

«Γίγαντας που κοιμάται ο Πανηλειακός»

Τιμή αλλά και μεγάλη πρόκληση χαρακτήρισε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανηλειακού ο Στέλιος Γιαννακόπουλος που έθεσε ως στόχος την επιστροφή της ομάδας στην... Α’ Εθνική!

 
  • Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος:
«Δεν σας κρύβω ότι στις τρεις ώρες που κράτησε το ταξίδι μου από την Αθήνα για να έρθω εδώ πριν από μερικές μέρες, πέρασε σαν ένα φλας μπακ όλη η τριετία που ήμουν εδώ ποδοσφαιρικά από το '93 ως το '96. 

Το μόνο που έμεινε στο μυαλό μου είναι όμορφες στιγμές, τίτλοι, φιέστες και γεμάτα γήπεδα. Απίστευτες στιγμές και πραγματικά νιώθω πολύ μεγάλη περηφάνια που βρίσκομαι ξανά κοντά σας.

Για μένα είναι τιμή και πάρα πολύ μεγάλη πρόκληση ταυτόχρονα να αναλαμβάνω τις τύχες αυτής της πολύ μεγάλης ομάδας που λέγεται Πανηλειακός. Ενός γίγαντα που αυτή τη στιγμή κοιμάται. 

Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σαν ποδοσφαιριστής -και πρώτη φορά το κάνω αυτό δημόσια- στον πρόεδρο (σ. τον Σάκη Σταυρόπουλο) που μου έδωσε την ευκαιρία και με έφερε από τον Εθνικό Αστέρα εδώ το καλοκαίρι του '93. Αυτό το παιδάκι έπαιξε για τρία χρόνια εδώ μπάλα, έδωσε τα πάντα. Πρόεδρε, σε ευχαριστώ για όλα.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, και εγώ αλλά και οι άμεσοι συνεργάτες μου, είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να τα δώσουμε πραγματικά όλα, για να ξανακάνουμε τον Πανηλειακό τη μεγάλη δύναμη όχι μόνο του Πανηλειακού αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλά αυτό για να γίνει, θα πρέπει να υπάρχει βοήθεια από όλους. 

Χωρίς βοήθεια και χωρίς συνένωση, χωρίς να είναι γεμάτο το γήπεδο ώστε να παίρνει η ομάδα ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, δεν μπορεί να συμβεί.

Οπότε κάνω ανοιχτό κάλεσμα σε όλους σας, όχι μόνο σε όσους βρίσκονται εδώ, αλλά και σε όλο τον κόσμο και της Ηλείας και της ευρύτερης περιοχής, να έρθει και να μας αγκαλιάσει, ώστε να ανεβάσουμε τον Πανηλειακό εκεί που πραγματικά του αξίζει, δηλαδή στην Α' Εθνική κατηγορία. 

Αυτό θα είναι δύσκολο, μας περιμένει πάρα πολλή δουλειά, είμαστε λίγο πίσω, αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Όλοι όσοι βρίσκονται εδώ, ο καθένας με τον τρόπο του, μπορεί να βοηθήσει».

Πηγή:  Gazzetta.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου