Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

«Οι αντίπαλοι αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ σαν Μπαρτσελόνα»

Σε εκδήλωση του ιδρύματος «Αγάπη» για τη δωρεά οργάνων βρέθηκε την Πέμπτη ο Μπονγκάνι Κουμάλο, στο περιθώριο της οποίας μίλησε για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ.


Μάλιστα, σε ερώτηση για το τι φταίει και ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν μπορεί να πάρει εύκολα αποτέλεσμα εκτός έδρας, επισήμανε πως οι αντίπαλοι αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ σαν… Μπαρτσελόνα, παίζοντας με δέκα παίκτες πίσω από τη μπάλα.
  • Ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός αρχικά μίλησε για το ίδρυμα «Αγάπη» και την εκδήλωση:  
«Είναι πολύ σημαντική η δωρεά οργάνων. Δεν ξέρεις αν θα είναι κάποιος δικός σου ή εσύ, που θα σωθείς από την προσφορά ενός άλλου. Γι’ αυτό και είναι καλό να ενημερώνεσαι όσο το δυνατόν καλύτερα, για κάτι που σώζει ζωές».
  • Αναφερόμενος στη συνέχεια στον ΠΑΟΚ, επισήμανε: 
«Είμαι μέρος ενός σπουδαίου συλλόγου, που αποτελεί κομμάτι της πόλης. Όλοι οι παίκτες δεχόμαστε φανταστική υποστήριξη από τον κόσμο και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Κάθε ματς είναι καθοριστικό γιατί θέλουμε να κερδίσουμε κάτι αυτή τη χρονιά. Το ματς της Κυριακής είναι μία ακόμη ευκαιρία για μας να κερδίσουμε βαθμούς και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε το μάξιμουμ των πόντων».
  • Για τους προσωπικούς του στόχους, σημείωσε: 
«Βλέπω το επόμενο παιχνίδι και προσπαθώ να βελτιώνομαι και να παρουσιάζομαι ολοένα και καλύτερος. Είμαι ευγνώμων για την στήριξη που παίρνω από όλους. Είναι δύσκολο να κάνεις μία αλλαγή στην καριέρα σου όπως εγώ. Δεν μπορείς να προσαρμοστείς με τη μία, όμως αισθάνομαι καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι».
  • Σε ερώτηση γιατί ο ΠΑΟΚ δεν τα πάει καλά μακριά από την Τούμπα, εκτίμησε: 
«Εμείς προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι. Αλλά ειλικρινά, έρχονται ομάδες να μας αντιμετωπίσουν που μένουν όλες πίσω και με τους δέκα παίκτες τους. Κορυφαίους ποδοσφαιριστές όπως αυτοί που αγωνίζονται στην Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζονται έτσι για να μην σκοράρουν εύκολα και αυτό κάνουν οι ομάδες εδώ και με εμάς. Εμείς δουλεύουμε για να βρούμε τις λύσεις και να ανέβουμε στην κορυφή».

OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου