Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Προσοχή στα άκρα και υπομονή

Ιδιαίτερη προσοχή στα άκρα της άμυνας και υπομονή στην επίτευξη του γκολ χρειάζεται ο ΠΑΟΚ στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα και αυτές θα είναι οι γενικές κατευθυντήριες γραμμές πάνω στις οποίες θα στηριχτεί η τακτική του Γιώργου Δώνη. Στον πάγκο ο Σαλπιγγίδης.


Το τεχνικό τιμ είδε όλα τα ματς του Άρη φέτος και έχει κατασταλάξει στην τακτική που θα ακολουθήσει στο τοπικό ντέρμπι. Η αξιοποίηση του ατού του ΠΑΟΚ, που είναι η καλή κυκλοφορία της μπάλας, θα είναι το βασικό εργαλείο για τον έλεγχο στον χώρο του κέντρου, που θα επιφέρει την άσκηση πίεσης στον αντίπαλο.

Θα απαιτηθεί, όμως, προσοχή από τους Ετό και Λίνο στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων από τα άκρα που συνήθως εκφράζονται με τους Γιαννιώτα και Καπετάνο, ενώ επικίνδυνος θεωρείται και ο Ισπανός φορ Αγκάνθο.

Το τεχνικό τιμ είναι ικανοποιημένο γιατί στα δυο τελευταία ματς ο Κατσικάς είναι πολύ καλός, ενώ αναμένει και την βελτίωση του Κουμαλό στον οποίο ο Δώνης πιστεύει πολύ.

Τα επιπόλαια λάθη του Κουμαλό μέχρι τώρα αποδίδονται στο ότι για πρώτη φορά στην καριέρα του παίζει βασικός μόνιμα και στηρίζεται η άμυνα πάνω του. Χρειάζεται κάποιο εύλογο χρόνο για να συνηθίσει αυτό τον νέο ρόλο και τις πολλές ευθύνες που συνεπάγεται.  

Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου