Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ρονάλντο: «Άντε γαμ...τε»

Βρισιές και χειρονομίες από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στους εξαγριωμένους Βάσκους μέσα στο Σαν Μαμές, αφού φυσικά δεν τον χειροκρότησαν που πανηγυρίζει τον τίτλο μέσα στην έδρα τους.

Μπορεί η Ρέαλ να πανηγύρισε τον τίτλο στη Ισπανία με την νίκη της μέσα στο Σαν Μαμές, ωστόσο, οι φίλοι της Μπιλμπάο δεν τους... αναγνώρισαν και φυσικά δεν χάρηκαν που οι Μαρδιλένοι το γιόρτασαν μέσα στη χώρα των Βάσκων, με νίκη 3-0 κόντρα στην ομάδα τους.

Τα γιουχαΐσματά τους όμως εκνεύρισαν τον έτσι και αλλιώς οξύθυμο και ιδιαίτερα αυθόρμητο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τα έβαλε μαζί τους βρίζοντάς τους. Μάλιστα, η κάμερα τον έπιασε να λέει: «Άντε γαμ...τε», ενώ έκανε και ανάρμοστες χειρονομίες προς το αγριεμένο πλήθος.

Βέβαια, αυτό ίσως φέρει την τιμωρία του Πορτογάλου άσου, αφού δεν είναι η πρώτη φορά. Θυμηθείτε στο παρακάτω βίντεο την αντίστοιχη αντίδραση του CR7 στο εκτός έδρας ματς με την Ρεάλ Σοσιεδάδ που του φώναζαν: «Μέσι - Μέσι», μια και όπως φαίνεται έχει την απαίτηση από τους αντίπαλους οπαδούς να αναγνωρίζουν την αξία του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου