Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Ψάχνει "βόμβα" για την άμυνα ο Σαββίδης

Η εμφάνιση κόντρα στη Ζνόιμο ενίσχυσε τις σκέψεις που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ για ένα ακόμη στόπερ. Θέλει υπέρβαση ο Σαββίδης που μελετά ακόμη και περιπτώσεις σαν του Μαρτίν Κάσερες!


Η προεργασία που φανέρωνε πώς στο πίσω μέρος των σκέψεων των ανθρώπων του ΠΑΟΚ υπήρχε... χώρος για ένα μεγάλο κεντρικό αμυντικό, γίνεται εδώ και μέρες.
Από το Σάββατο, όμως, και ειδικά μετά την εικόνα στα μετόπισθεν του "Δικεφάλου" στο ματς με τη Ζνόιμο (0-1), οι διεργασίες έχουν φουντώσει, αφού όλοι μέσα στην ομάδα βλέπουν πώς ο ΠΑΟΚ έχει την ανάγκη ενός παίκτη ηγέτη στην άμυνα.

Τσιστιακόφ και Βρύζας, με τη σύμφωνη γνώμη του Στέφενς, έχουν αρχίσει επαφές για να βρούνε τον παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά και παράλληλα να απελευθερώσει και τον Κατσουράνη από τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Κάποιες πληροφορίες μιλούν για προχωρημένες διαπραγματεύσεις με δύο τουλάχιστον παίκτες, ενώ είναι βέβαιο ότι ο Σαββίδης θέλει να φέρει παίκτη πρώτης γραμμής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έφθασε στο σημείο να συλλέγει πληροφορίες ακόμη και για παίκτες άφθαστους για τα ελληνικά δεδομένα, όπως ο Μαρτίν Κάσερες της Γιουβέντους (με τη "Μέγαλη Κυρία" ο ΠΑΟΚ έχει καλές σχέσεις, που λόγω του γεγονότος πώς δεν υπολογίζεται για βασικός από τον Αντόνιο Κόντε, ψάχνεται να φύγει.  Μάλιστα, σήμερα, η Γιούβε απέκτησε ένα ακόμη στόπερ τον Άντζελο Ογκμπόνα.

Φυσικά, δεν μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που προσπαθήσει να προσεγγίσει τον 26χρονο Ουρουγουανό διεθνή με θητεία σε Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, αφού έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον Άρσεναl, Βαλένθια, ακόμη και η Ίντερ. Ωστόσο, το γεγονός πώς ο Σαββίδης "ξεψαχνίζει" ακόμη και τέτοιες ακριβές περιπτώσεις είναι ενδεικτικό των σκέψεών του.

Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου