Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

O Nεϊμάρ τα είδε όλα με τον Οζιέ (video)

Ο σταρ της Barcelona τα είδε όλα στον ρόλο του συνοδηγού του Οζιέ. Tελικά πέταξε το Roadbook και απόλαυσε την οδήγηση του Γάλλου Παγκόσμιου Πρωταθλητή του WRC. 


 Τελικά δεν αποτελεί και τόσο εύκολη υπόθεση να είσαι συνοδηγός σε αγώνα ράλι. Αυτή την εμπειρία έζησε από πρώτο χέρι ο Νεϊμάρ, που πήρε θέση δίπλα από τον Σεμπαστιάν Οζιέ για να τον…καθοδηγήσει διαβάζοντας το Roadbook σε μία ορεινή περιοχή γεμάτη στροφιλίκια και φουρκέτες έξω από τη Βαρκελώνη!
 

Ο Βραζιλιάνος ξεκινά χαλαρός, όμως λίγο αργότερα τα χάνει και διαβάζει ανάποδα τις στροφές, κάτι που ισοδυναμεί με θανάσιμο λάθος σε συνθήκες πραγματικού αγώνα. Τελικά ο Οζιέ πετά από τα χέρια του Νεϊμάρ το Roadbook και τον συμβουλεύει να απολαύσει την διαδρομή σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
 

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που συναντήθηκε ο άσος της Barcelona με έναν «καλλιτέχνη του τιμονιού». Την προηγούμενη άνοιξη συναγωνίστηκε ο Νεϊμάρ τον Κεν Μπλοκ σε έναν διαγωνισμό επίτευξης τερμάτων, ο μεν Βραζιλιάνος με τα πόδια, ο δε Αμερικανός με ένα Ford Fiesta WRC! Τελικό αποτέλεσμα, ισοπαλία 3-3! 

Δείτε το video :



Gazzetta.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου