Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Στη φυλακή ο αρχηγός της Λάτσιο!

Ο Στέφανο Μάουρι της Λάτσιο και ο Ομάρ Μιλανέτο της Πάντοβα συνελήφθησαν από την αστυνομία με την κατηγορία της ανάμειξης σε στημένα παιχνίδια. Έρευνα επίσης για Σκούλι, Κρίσιτο και Καλάτζε!


Το ιταλικό ποδόσφαιρο ξανά στο χάος. Η Εισαγγελία της Κρεμόνα άνοιξε επίσημα τον φάκελο για νέο κύκλο ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων όπου παρατηρήθηκε ύποπτος στοιχηματισμός και στο πλαίσιο της έρευνας έχει πραγματοποιήσει ήδη δύο "τρανταχτές" συλλήψεις.
Ο ένας είναι ο αρχηγός της Λάτσιο, Στέφανο Μάουρι, και ο άλλος ο πρώην άσος της Τζένοα και νυν της Πάντοβα, Ομάρ Μιλανέτο, οι οποίοι συνελήφθησαν από τις Αρχές με την κατηγορία της συμμετοχής σε οργάνωση που είχε ως σκοπό τον επηρεασμό αποτελεσμάτων αγώνων έναντι οικονομικού οφέλους.

  •  Ο Ομάρ Μιλανέτο με τη φανέλα της Τζένοα
Αυτοί δεν είναι πάντως οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που θα αντιμετωπίσουν προβλήματα με την ιταλική δικαιοσύνη καθώς από την πόρτα του ανακριτή θα περάσουν και οι: Κριστιάν Μπερτάνι (φορ της Σαμπντόρια, πρώην της Νοβάρα), Πάολο Ατσέρμπις (γκολκίπερ της Βιτσέντσα), Αλεσάντρο Πελικόρι (πρώην επιθετικός της Τορίνο), Μάρκο Τουράτι (αμυντικός της Μόντενα), Ματέο Γκρίτι (γκολκίπερ της ρουμανικής Πετρολούλ Πλοϊέστι), Ιβάν Τίσι (πρώην ποδοσφαιριστής και νυν αθλητικός διευθυντής).
Συνολικά, έχουν γίνει μέχρι στιγμής 19 συλλήψεις που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα, στο "μικροσκόπιο" των Αρχών έχουν μπει και τρεις παίκτες που συνυπήρχαν στη Τζένοα τη σεζόν 2010-2011!

  •  Ο Τζουζέπε Σκούλι
Ο λόγος για τους Τζουζέπε Σκούλι, Ντομένικο Κρίσιτο (έγινε έρευνα από την αστυνομία στο δωμάτιό του, στο προπονητικό κέντρο του Κοβερτσιάνο όπου προετοιμάζεται ενόψει Euro 2012 η Εθνική Ιταλίας) και Κάχα Καλάτζε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έγινε έρευνα και στην κατοικία του Αντόνιο Κόντε, με το όνομα της πρώην ομάδας του Σιένα να έχει εμπλακεί σε σενάρια χειραγώγησης αγώνων
Όσον αφορά στα περσινά ματς που εξετάζει με μεγαλύτερη προσοχή η Εισαγγελία θεωρώντας πως εκεί έστησε τα πλοκάμια της η μαφία του παράνομου τζόγου, αυτά είναι τα: Λάτσιο-Τζένοα (4-2), Λέτσε-Λάτσιο (2-4) και Νοβάρα-Σιένα (2-2).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου