Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Δώνης, Μπόλονι και φυγή Κωνσταντινίδη

Γεμάτη μέρα η Δευτέρα για τον Ζήση Βρύζα και την διοίκηση της ΠΑΕ. Διαβάστε για το ραντεβού με τον Μπόλονι, την απάντηση του Δώνη, και την επιμονή του Κωνσταντινίδη για παραίτηση.


Μετά από ένα πολύ έντονο διήμερο, την Κυριακή ο Ζήσης Βρύζας και τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσπάθησαν να ηρεμήσουν και να ανασυνταχθούν εν όψει μιας πολύ κρίσιμης εβδομάδας.
Από το πρωί της Δευτέρας σημαντικά ζητήματα για το νέο ΠΑΟΚ αναμένεται να παρουσιάσουν την τελική εξέλιξή τους. 

Καταρχήν, στο μέτωπο του προπονητή το πρωί αναμένεται να γίνει ένα ραντεβού με τον Λάσλο Μπόλονι προκειμένου να διακανονιστεί το ποσό που του οφείλεται και είναι περίπου 400.000 ευρώ (200.000 εκ των οποίων αντιστοιχούν στη ρήτρα αποδέσμευσης).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει ακόμη "κλείσει" εισιτήρια για τη Γαλλία, ενώ ήδη έχει αρχίσει να δέχεται προτάσεις τόσο από τη Σαουδική Αραβία (ύψους 1,2 εκ. ευρώ), όσο και από την πατρίδα του.
Σε ο,τι αφορά το νέο τεχνικό, ο Γιώργος Δώνης είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και ο Βρύζας που είχε έρθει σε καταρχήν συμφωνία μαζί του πριν δύο περίπου εβδομάδες (σε περίπτωση που αποχωρούσε ο Μπόλονι) περιμένει την απάντησή του μέχρι την Τρίτη, έτσι ώστε την Τετάρτη να ανακοινωθεί το όνομα του νέου τεχνικού.

Αν δεν προκύψει συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό, υπάρχει η εναλλακτική λύση του Γιώργου Γεωργιάδη (με ένα έμπειρο βοηθό στο πλευρό του, είτε αυτός είναι ο Ζοάο Κάρλος Κόστα, είτε κάποιος Έλληνας με τον οποίο ήδη έχει γίνει επαφή.
  • Δύσκολα μένει ο Κωνσταντινίδης
Υπάρχει, τέλος, και το πολύ σημαντικό θέμα του Παντελή Κωνσταντινίδη, ο οποίος από το Σάββατο έχει ενημερώσει τον Ζήση Βρύζα πώς θέλει να παραιτηθεί τόσο από την θέση του αντιπροέδρου, όσο και από αυτή του τεχνικού διευθυντή.

Και σήμερα ο Κωνσταντινίδης, σε συνομιλίες με δικούς του ανθρώπους, έδειχνε αποφασισμένος να εμμείνει στην παραίτησή του, κυρίως λόγω της ενόχλησής του για το χειρισμό των υποθέσεων Μπόλονι-Δώνης.

Το αν τελικά θα καταφέρει ο Βρύζας να τον μεταπείσει θα φανεί στην πράξη, κάτι τέτοιο, όμως, φαντάζει πολύ δύσκολο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου