Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Μπόλονι: "Πάμε όπως στο ΟΑΚΑ"

Οδηγός για τον ΠΑΟΚ στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι ο εκτός έδρας θρίαμβος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, εκτιμά ο Λάσλο Μπόλονι.


Η αντίστροφη μέτρηση για το πλέον κομβικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη σειρά των πλέι οφ έχει αρχίσει και ο Λάσλο Μπόλονι προετοιμάζει με τους παίκτες του το πλάνο νίκης που θα φέρει τον "Δικέφαλο" σε θέση ισχύος.

Αυτό, στο μυαλό του 59χρονου τεχνικού μοιάζει πολύ με το πλάνο που είχε ακολουθήσει η ομάδα του στις 4 Μαρτίου όταν και έφυγε θριαμβεύτρια από το ΟΑΚΑ με σκορ 2-0.

Εκείνο το ματς το θυμήθηκε χθες ο προπονητής του ΠΑΟΚ μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του. "Στο παιχνίδι της Πέμπτης πρέπει να έχουμε τα στοιχεία που μας χαρακτήριζαν στο ΟΑΚΑ όταν κερδίσαμε 2-0. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην άμυνα και ουσιώδεις, αποτελεσματικοί στις επιθέσεις μας" τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπόλονι που θυμήθηκε και την ήττα στο ματς της κανονικής διάρκειας στην Τούμπα  με 1-3.

Επισήμανε, μάλιστα, λάθη που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναλάβει ο "Δικέφαλος" αν θέλει να φύγει νικητής από την αυριανή αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου