Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Χωρίς Σισέ η Γαλλία στο Euro 2012

Ο Λοράν Μπλαν ανακοίνωσε 12 παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό για την αποστολή της Γαλλίας στο Euro 2012. Εκτός ο Τζιμπρίλ Σισέ, μέσα ο Ατέμ Μπεν Αρφά


Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο Euro 2012, καθώς ο Λοράν Μπλαν ανακοίνωσε τους παίκτες της αποστολής που αγωνίζονται στο εξωτερικό, και ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού δεν είναι ανάμεσα στα 12 ονόματα.

Εκτός βρίσκονται επίσης και οι Ζερεμί Ματιέ της Βαλένθια και Λουΐ Σαά της Τότεναμ, αλλά πάντως και οι 3 δεν συγκέντρωναν και πολλές πιθανότητες για να τα καταφέρουν.

Η είδηση είναι η επιστροφή του Ατέμ Μπεν Αρφά στην αποστολή, χωρίς βέβαια να αποτελεί έκπληξη, καθώς πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Νιούκαστλ, απλά προέρχεται από πολύ σοβαρό τραυματισμό.


Αναλυτικά οι 12 της αποστολής (από εξωτερικό):

Αμυντικοί: Φιλίπ Μεξές (Μίλαν), Αντίλ Ραμί (Βαλένθια), Λοράν Κοσιελνί (Άρσεναλ), Γιουνές Καμπούλ (Τότεναμ), Πατρίς Εβρά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γκαέλ Γκλισί (Μάντσεστερ Σίτι)

Μέσοι: Γιοάν Καμπάγ, Ατέμ Μπεν Αρφά (Νιούκαστλ), Φλοράν Μαλουντά (Τσέλσι), Σαμίρ Νασρί (Μάντσεστερ Σίτι), Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν)

Επιθετικός: Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου