Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ετοιμάζει πρόταση για Φαν Ντερ Βιλ η Ρόμα

Διατεθειμένη να εντάξει στο δυναμικό της τον Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ είναι η Ρόμα σύμφωνα με το goal.com. Διαβάστε το ρεπορτάζ.


Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό έχει αρχίσει να καταστρώνει η Ρόμα.


Μπορεί ο Λουίς Ενρίκε να είναι βέβαιο πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και να μην έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο διάδοχός του, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τους "τζιαλορόσι" στα πάντα.

Υπάρχουν δεδομένα τομείς στους οποίους πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα της Ρώμης με πρώτον αυτόν την άμυνά της. Η Ρόμα φέτος ήταν όλη τη σεζόν πολύ ευάλωτη αμυντικά και αυτό της στοίχισε. Οι άνθρωποί της το έχουν συνειδητοποιήσει και γι' αυτό η απόφαση απόκτησης δεξιού οπισθοφύλακα θεωρείται ειλημμένη.

Το πρόβλημα στο δεξί άκρο της άμυνας ήταν εμφανές σε σημείο που ο Ενρίκε προσπάθησε ανεπιτυχώς να κάνει μπακ τον Ταντέι, έναν επιθετικογενή ποδοσφαιριστή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του συλλόγου σύμφωνα με το goal.com o Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ.

Ο Ολλανδός έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο με τον Άγιαξ και η επιθυμία του είναι να αποχωρήσει. Μέσα στη σεζόν είχε συζητήσεις με τη Βαλένθια, αλλά τελικά το φλερτ δεν οδηγήθηκε σε γάμο και ο ίδιος αναζητά τον επόμενο προορισμό της καριέρας του. Οι "τζιαλορόσι" είναι διατεθειμένοι να κάνουν πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ ελπίζοντας πως θα τον αποκτήσουν πριν από το EURO, όπου η τιμή του μπορεί ν' ανέβει σε περίπτωση που κάνει καλές εμφανίσεις.

Πάντως, να σημειωθεί πως ο παίκτης πρόσφατα δήλωσε: "Κανένας δεν έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για την απόκτησή μου ως τώρα, επομένως, δε γνωρίζω που θα παίζω την επόμενη σεζόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου