Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Πρωταθλητής ο Άγιαξ

Ο Άγιαξ αναδείχθηκε πρωταθλητής Ολλανδίας για 2η σερί χρονιά και 31η φορά στην ιστορία του, μετά την νίκη με 2-0 επί της Φένλο. Δείτε video της απονομής, αλλά και από παλαιότερες με Φαν Μπάστεν, Λίτμανεν, Ιμπραχίμοβιτς και Νίκο Μαχλά...


Πρωταθλητής Ολλανδίας αναδείχθηκε για δεύτερη σερί χρονιά ο Άγιαξ, εξασφαλίζοντας τον τίτλο και μαθηματικά μετά την νίκη του με 2-0 επί της Φένλο.

Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Σιμ ντε Γιονγκ για τον Αίαντα, ο οποίος έφτασε έτσι τους 31 τίτλους πρωταθλητή στην ιστορία του.

Αυτή ήταν η 13η συνεχόμενη νίκη για τον Άγιαξ και θέλει στην τελευταία αγωνιστική την ερχόμενη Κυριακή για ολοκληρώσει την χρονιά με 14η, στην έδρα της Φιτέσε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε video με τα γκολ του ματς και της απονομής, με τον Βέλγο αρχηγό, Γιαν Βερτόνχεν, να σηκώνει την... σαλατιέρα, ενώ για όσους δεν θυμούνται, προπονητής της ομάδας του Άμστερνταμ είναι ο Φρανκ ντε Μπουρ.

Έμεινε 2η η Φέγενοορντ

Δεύτερη παρέμεινε η Φέγενοορντ, νικώντας 4-1 την Χεράκλες και τρίτη η Αϊντχόφεν, νικώντας 5-0 την Ντεν Χάαχ.

Η Χέρενφεν επικράτησε με 4-3 της Τβέντε μέσα στο Ένσχεντε και ανέβηκε στην 4η θέση, προσπερνώντας την Άλκμααρ που έμεινε στο 1-1 με την Νάιμεγκεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου