Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Έκανε το... repeat η Ίντερ (vids)

Η Ίντερ ήταν η νικήτρια του Trofeo TIM 2012 με δύο νίκες επί των Γιουβέντους (1-0) και Μίλαν (2-1), κάνοντας το... repeat. Χωρίς νίκη η Μίλαν, με... απώλειες οι μπιανκονέρι.

 
Ακόμη μία σεζόν ξεκινάει παραδοσιακά με το Trofeo TIM, που φέτος φιλοξενήθηκε στο Μπάρι. Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν αναμετρήθηκαν σε μονούς αγώνες διάρκειας 45' έκαστος, με τους νερατζούρι να κάνουν δύο νίκες και να κατακτούν το τρόπαιο για δεύτερη σερί σεζόν.
  • «Δώρο» από Λούσιο
Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του τουρνουά η Ίντερ επιβλήθηκε της Γιουβέντους 1-0 χάρη στη λανθασμένη εκτίμηση του Λούσιο, που έδωσε την ευκαιρία στον Κουτίνιο να σκοράρει από κοντά. 

Εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά, πάντως, ήταν οι μπιανκονέρι με τον Κουαλιαρέλα να απειλεί δύο φορές στα πρώτα 90" και τον Χαντάνοβιτς να είναι σταθερός. 

Στο 11' οι νερατζούρι πήραν το προβάδισμα στην πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι, με τον Ζόναθαν να φτάνει κοντά στο 2-0 λίγο μετά. Μαρόνε και Βιδάλ δεν αποδείχθηκαν εύστοχοι, ενώ ο Χαντάνοβιτς έπεσε στα πόδια του Κουαλιαρέλα για να σώσει την Ίντερ. 

Ο Ιταλός επιθετικός συνέχισε να προσπαθεί, όμως ό,τι και να έκανε έβρισκε τον γκολκίπερ των Μιλανέζων μπροστά του με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.



  • Νίκη με... απώλειες
Στο δεύτερο παιχνίδι η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Μίλαν και αυτή τη φορά πήρε τους 3 βαθμούς. Ο Αντόνιο Κόντε διατήρησε ίδια την άμυνά του, αλλάζοντας παίκτες σε μεσαία γραμμή και επίθεση, με τους ροσονέρι να απειλούν πρώτοι με τους Ταϊβό και Ελ Σαραουί. Από την άλλη πλευρά ο Παντοΐν δεν ήταν ψύχραιμος και σπατάλησε μία καλή ευκαιρία, ενώ όσο περνούσε η ώρα ο αγωνιστικός χώρος χειροτέρευε και τα νεύρα έκαναν την εμφάνισή τους. 

Ο Τραορέ ανέτρεψε τον Βούτσινιτς εντός περιοχής και ο Μαυροβούνιος νίκησε τον Αμέλια από την άσπρη βούλα για το 1-0 στο 31'. Ο μέσος της Μίλαν παραλίγο να «σβήσει» το λάθος του, όμως η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ Μπόατενγκ και Ρομπίνιο δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Λεάλι για την ισοφάριση. 

Ο Βούτσινιτς αποχώρησε με πρόβλημα, για να δώσει τη θέση του στον Μάτρι, ο οποίος φαίνεται να αποτελεί στόχο της Μίλαν, ενώ ο Ρομπόνιο έχασε την τελευταία σημαντική ευκαιρία στις καθυστερήσεις και την Γιουβέντους να φτάνει στη νίκη 1-0. 

Εκτός του Βούτσινιτς τραυματίες αποχώρησαν και οι Πέπε και Κάσερες, για τον οποίο υπάρχουν φόβοι για σοβαρό πρόβλημα...



  • Repeat με ανατροπή η Ίντερ
Στο τελευταίο παιχνίδι Ίντερ και Μίλαν αναμετρήθηκαν στο ντέρμπι του Μιλάνο. Οι ροσονέρι έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ με τον Μπόατενγκ, όμως ο Μπέλετς του είπε «όχι», με το παιχνίδι να έχει καλό ρυθμό και τον Κουτίνιο να απειλεί τον Αμέλια, πριν ο Παλάσιο στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 16' η Μίλαν άνοιξε το σκορ με τον Ελ Σαραουί, όμως οι νερατζούρι είχαν την απάντηση. Στο 25' ο Παλάσιο έδωσε την ασίστ στον Γκουαρίν και ο Κολομβιανός με δυνατά κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι παίκτες του Στραματσιόνι πήρα το προβάδισμα στο 34', όταν ο Παλάσιο πέρασε τον Ατσέρμπι και έκανε το τελικό 2-1, δίνοντας το τρόπαιο για δεύτερη σερί χρονιά στην Ίντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου