Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Ρόμα-Άρης 3-0

Ο Άρης έχασε με 3-0 από τη Ρόμα στο "Ολίμπικο" στην πρόβα τζενεράλε του για το νέο πρωτάθλημα της Super League. Σε αναμονή των μεταγραφικών εξελίξεων ο Μάκης Κατσαβάκης.


Η Ρόμα επικράτησε του Άρη με 3-0 στο "Ολίμπικο" παρουσία 30.000 φιλάθλων της στην πρόβα τζενεράλε της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το νέο πρωτάθλημα της Super League.
Κι αν ο Άρης του Μάκη Κατσαβάκη θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη έχοντας γεμίσει από εμπειρίες από το συγκεκριμένο τεστ ο Σερραίος τεχνικός θα αναμείνει τις εξελίξεις για την ενίσχυση του ρόστερ του.

Για το τι θα γίνει με την περίπτωση του διεθνή Ούγγρου Κριστιάν Βαντόζ που συνεχίζει να μην έχει απαντήσει, με εναλλακτική λύση να αποτελεί ο Ισπανός Γκουτιέρεζ Ρίβας, αλλά και με την απόφαση της διοίκησης του Εργοτέλη στην πρόταση απόκτησης του Νίκου Κατσικοκέρη.

Στο φιλικό του Ολίμπικο η Ρόμα θέλησε να γίνει απειλητική από το ξεκίνημα αλλά ο Άρης είχε καλή αμυντική λειτουργία και την πρώτη καλή ευκαιρία στο 15′ με το τετ α τετ του Καζναφέρη με τον Στεκέλενμπουργκ και υποψία πέναλτι αλλά τον διαιτητή να δείχνει κόρνερ.

Στο 21′ το φάουλ του Μπαλτζαρέτι στον Καζναφέρη σε καλό σημείο για τον Άρη αλλά στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα από το εξαιρετικό σουτ του Σουνά πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια. Στο 25′ όμως ήρθε το γκολ για την Ρόμα από το σουτ του Οσβάλντο έξω από την περιοχή του Βελλίδη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει έγκαιρα.

Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει αλλά η Ρόμα είχε και πάλι ευκαιρία στο 32′ με το σουτ του Μπαλτζαρέτι και τον Βελλίδη να αποκρούει ενώ ο τερματοφύλακας του Άρη αρνήθηκε στο 37′ στον Λόπεζ μετά την μπαλιά του Οσβάλντο.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης στο 50′ ανακόπηκε η προσπάθεια του Καζναφέρη ενώ στο 52′ ο Βελλίδης απέκρουσε την φοβερή κεφαλιά του Μπράντλεϊ από την σέντρα του Μπαλτζαρέτι και ένα λεπτό μετά απέκρουσε το σουτ του Πίρις όπως και στο 58′ του Λόπεζ.

Από εκεί και πέρα το τελευταίο 20λεπτο περιελάμβανε τα άλλα δύο γκολ της Ρόμα. Στο 71′ το 2-0 από την κεφαλιά του Μπράντλεϊ που αξιοποίησε την σέντρα του Ταντέι και με την άμυνα του Άρη να μην αντιδράει σωστά αλλά και τον Βελλίδη με την σειρά του να αιφνιδιάζεται. Κι όσο για το τελικό 3-0 ήρθε στο 86′ με τον Ντέστρο μετά από τεράστιο λάθος του Βελλίδη.
  • Ρόμα: Στεκέλενμπουργκ (74′ Λόμποντ), Πίρις (85′ Ντοντό), Μπουρντίσο, Καστάν (61′ Ρομανιόλ), Μπαλτζαρέτι (61′ Ταντέι), Μπράντλεϊ, Ντε Ρόσι (61′ Φλορέντζι), Πιάνιτς (74′ Μαρκίνιο), Λόπεζ (74′ Λάμελα), Οσβάλντο (74′ Ντέστρο), Τότι (61′ Μπόγιαν)
  • Άρης: Βελλίδης, Ασλανίδης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης (80′ Αγγελούδης), Τριανταφυλλάκος, Παπαστεριανός (61′ Αντωνιάδης), Ηρακλής (75′ Τσουκάνης), Καπετάνος (59′ Γκέσιος), Σουνάς (55′ Γιαννίτσης), Νταμαρλής (46′ Μαργαρίτης)
 Πηγή: Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου