Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Αρνήθηκε τα 81 εκ. της Ρεάλ ο Λεβαντόφσκι

Πρόταση ύψους 81 εκατομμυρίων ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να απέρριψε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος προτίμησε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπάγερν Μονάχου.


Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης βρισκόταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης, αρνήθηκε πρόταση ύψους 81 εκατομμυρίων ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, ο Φλορεντίνο Πέρεθ εντυπωσιάστηκε από τα 4 γκολ που σημείωσε ο Λεβαντόφσκι στον ημιτελικό του Champions League τον περασμένο Μάιο ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης και ανέθεσε τον Δεκέμβριο στον Βρετανό δικηγόρο Κόλιν Πόμφορντ την υπόθεση του Πολωνού

Μάλιστα, η "βασίλισσα" φέρεται να προσέφερε στον 25χρονο εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας με 9.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, 10 εκατομμύρια μπόνους μεταγραφής και άλλα 14 στους μάνατζερ που θα βοηθούσαν στην ολοκλήρωση του deal. Ο Λεβαντόφσκι αρνήθηκε την πρόταση και προτίμησε την Μπάγερν Μονάχου, η οποίο του προσέφερε 8 εκατομμύρια ετησίως και 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας. 

Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου