Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Πρόταση από ΤΣΣΚΑ για Μιραλάς

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ως γνωστόν ενδιαφέρεται για τον Κέβιν Μιραλάς και τον έχει καιρό σημαδεμένο στη λίστα της, φέρεται να ετοιμάζει επίσημη κρούση στον Ολυμπιακό.

 
Μετά την Αρσεναλ και την Λίβερπουλ άλλη μια ομάδα φέρεται να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι δύο Αγγλικές ομάδες έχουν αντίζηλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία παρουσιάζεται από τον Βρετανικό Τύπο διατεθειμένη να πληρώσει στον Ολυμπιακό τα οκτώ εκ. ευρώ της ρήτρας του Βέλγου στράικερ.

Σημειώνεται ότι η «ομάδα του στρατού» είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον παίκτη και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Ο Ολυμπιακός δεν παραχωρούσε τότε τον Μιραλάς, όπως και τώρα δεν ενδιαφέρεται να τον πουλήσει, ενώ και ο 24χρονος σταρ επιθυμούσε να παραμείνει στον Πειραιά.

Όπως φαίνεται όμως οι Ρώσοι ετοιμάζονται να επανέλθουν για τον ταχύτατο επιθετικό των ερυθρολεύκων, μετά το «ναυάγιο» με την περίπτωση του Ματίας Σουάρες.

Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα οι Μοσχοβίτες ήταν πολύ κοντά στο να αποκτήσουν τον Αργεντινό στράικερ της Άντερλεχτ, ο οποίος όμως κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις λόγω προβλήματος στο γόνατο.

Πηγή:  Gazzetta.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου