Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Αφεντικό κι επίσημα ο Σαββίδης

Σε ρυθμούς... Σαββίδη κινούνται κι επίσημα πλέον στον ΠΑΟΚ, αφού ο ομογενής επιχειρηματίας είναι και τυπικά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

 
Ο Ιβάν Σαββίδης έβαλε τα χρήματα που είχαν συμφωνηθεί με την διοίκηση του συλλόγου στον ειδικό λογαριασμό για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να λαμβάνουν και την σχετική ενημέρωση. Αυτό σημαίνει ότι ο πλέον είναι και με την... βούλα το αφεντικό των «ασπρόμαυρων», αφού έχει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Από εκεί και πέρα άπαντες σηκώνουν άμεσα... μανίκια, για να τρέξουν όλα τα θέματα -αγωνιστικά και μη- που αφορούν τον «δικέφαλο του βορρά». Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Ζήσης Βρύζας θα συνεχίσει να είναι ο επικεφαλής, έχοντας άλλωστε κι εξαιρετικά δείγματα γραφής από την μέχρι τώρα προσφορά του στον προεδρικό θώκο της ομάδας.

Σχετικά με τα μεταγραφικά, δύσκολα θα γίνουν όπως όλα δείχνουν περαιτέρω κινήσεις, σημαντικό ωστόσο ζήτημα είναι αυτό του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ήδη έχει υπάρξει μία κατ' αρχήν συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον παίκτη, η οποία και προβλέπει 600.000 ευρώ για την επόμενη τριετία και 400.000 ευρώ για τον τέταρτο χρόνο, ωστόσο είναι πολύ πιθανό οι νέες συζητήσεις που θα γίνουν να θέσουν το θέμα επί διαφορετικής βάσης.

Πηγή:  Gazzetta.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου