Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Τα... σκάει για Μιραλάς η Έβερτον

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, η Έβερτον είναι έτοιμη να πληρώσει την ρήτρα του Μιραλάς και να πάρει τον Βέλγο στο Μέρσεϊσάιντ τις επόμενες ώρες.

 
«Η Έβερτον είναι έτοιμη άμεσα να επενδύσει ένα μέρος των χρημάτων που πήρε από την πώληση του Τζακ Ρόντγουελ ολοκληρώνοντας μια μεταγραφή ύψους 5,3 εκατ. λιρών για τον Κέβιν Μιραλάς», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα της dailymail με την μεταγραφή του Ρόντγουελ στη Σίτυ να έχει στοιχίσει 12 εκατομμύρια λίρες στους πρωταθλητές Αγγλίας.
Επιπλέον το δημοσίευμα αναφέρει: 

«Ο Μιραλάς αυτή την στιγμή είναι με την εθνική ομάδα του Βελγίου για το φιλικό παιχνίδι με την Ολλανδία αλλά, μετά το παιχνίδι, αναμένεται να ταξιδέψει για το Μέρσεϊσάιντ μέσα στις επόμενες 24 ώρες για να ολοκληρώσει την μεταγραφή περνώντας τις ιατρικές εξετάσεις».

Παράλληλα γίνεται λόγος πως ο Μιραλάς ήταν ο mvp και ο πρώτος σκόρερ του περσινού ελληνικού πρωταθλήματος και το σημαντικό είναι πως μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις στην επίθεση. Φυσικά αναφέρεται και το ενδιαφέρον που έχει δείξει η Άρσεναλ, αλλά το γεγονός πως το αφεντικό της Έβερτον είναι έτοιμο να πληρώσει την ρήτρα στον Ολυμπιακό, εμφανίζει ως σίγουρη μεταγραφή για τα «ζαχαρωτά» τον Βέλγο επιθετικό.

Πηγή:  Gazzetta.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου