Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Είχε ρυθμό, "κέρδισε" παίκτες ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Skoda Ξάνθης με 2-1 σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (14/8) στην Τούμπα. Σκόρερ χρίστηκαν ο Ονουάτσι στο 49', ο Γεωργιάδης στο 71' και ο νεαρός Δεληγιαννίδης στο 87'.


Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε γρήγορος, με άκρως επιθετικές τάσεις στον φιλικό αγώνα κόντρα στην Ξάνθη (2-1) και "κέρδισε" παίκτες εν όψει της συνέχειας, όπως τον Λόρενς, τον Σταφυλίδη που επανήλθε και τον νεαρό Δεληγιαννίδη που σκόραρε στο 87'.

Ο "Δικέφαλος", αρχικά, ισοφάρισε με τον Γεωργιάδη στο 71' το γκολ που πέτυχε ο Ονουάτσι στο 49'. Ντεμπούτο του Λόρενς με την φανέλα των "ασπρόμαυρων"

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον Φωτάκη δεξιά στο 4-4-2 και τον Γεωργιάδη να πλαισιώνει τον Γιάννου στην γραμμή κρούσης. Ο "Δικέφαλος" είχε ρυθμό, δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία της Ξάνθης, όμως, παρουσίασε και πάλι κάποια αμυντικά κενά, τα οποία επέτρεπαν στους παίκτες των φιλοξενουμένων να βγαίνουν με αξιώσεις στην επίθεση.

Ο Γιώργος Δώνης, πάντως, κέρδισε παίκτες εν όψει της συνέχειας, όπως ο Λόρενς που έδειξε έτοιμος, ο Σταφυλίδης που επανέκαμψε μετά τον τραυματισμό του και ο Δεληγιαννίδης που σημείωσε ένα γκολ.

Πηγή:  Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου