Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Μπηχτές Λουκακού κατά Τσέλσι

Ο Ρομελού Λουκακού έφυγε από την Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού και σε δηλώσεις του για την επιλογή να αποχωρήσει άφησε αιχμές κατά των Μπλε.


Το προηγούμενο καλοκαίρι η Τσέλσι έκανε ένα σπουδαίο deal με τη μεταγραφή του 18χρονου άσου της Άντερλεχτ, Ρομελού Λουκακού, έναντι του ποσού των 18 εκ. ευρώ.
Ένα χρόνο μετά τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα τα περίμεναν οι δυο πλευρές, με τον Λουκακού να δίνεται δανεικός στην Γουέστ Μπρομ.

Σε δηλώσεις του για την επιλογή να αφήσει την Τσέλσι, ο Λουκακού μίλησε με όχι και τόσο καλά λόγια για τους Μπλε, τονίζοντας πως στην Τσέλσι έχασε την όρεξη του για ποδόσφαιρο.

"Δεν μπορούσα να με δω στην Τσέλσι με τίποτα. Θυσίασα ένα χρόνο από την καριέρα μου μαζί τους και δεν θέλω να επαναληφθεί το ίδιο", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είμαι ευχαριστημένος που βρέθηκε λύση. Πήγε στον προπονητή την πρώτη μέρα της προετοιμασίας και του είπα πως θέλω να φύγω. Ο Ρομπερτό μου τόνισε πως δεν υπάρχουν πολλοί επιθετικοί και θα πάρω ευκαιρίες, όμως δεν το σκέφτηκα. Αρρώστησα με το να βλέπω τους άλλους από τον πάγκο. Έπαιξα μόλις 12 ματς και όταν έκανα καλή εμφάνιση με έκαναν αλλαγή"!

Κλείνοντας, τόνισε: "Έχασα την όρεξη του για ποδόσφαιρο πέρσι, όμως η πρόταση και η ευκαιρία της Γουέστ Μπρος είμαι σαν απελευθέρωση για μένα".

Πηγή:  Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου