Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Σκιλασί ή Κοντρέρας; Μοιρασμένες πιθανότητες!

Η μεταγραφή του Κοντρέρας ή του Σκιλασί στον Ολυμπιακό έχουν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες. "Πάω στον Ολυμπιακό", είπε ο Χιλιανός.


Μπήκαμε στην τελική ευθεία σχετικά με την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Διοίκηση και προπονητικό επιτελείο δεν έχουν το περιθώριο λάθους και θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Πάμπλο Κοντρέρας και Σεμπαστιάν Σκιλασί. Σεμπαστιάν Σκιλασί και Πάμπλο Κοντρέρας. Αυτοί οι δύο κεντρικοί αμυντικοί είναι σε πρώτο πλάνο.


"Δεν υπάρχει κάτι νεότερο... Και οι δύο έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Δεν έχουμε καταλήξει και δεν υπάρχει καμιά ουσιαστική εξέλιξη στις δύο υποθέσεις", έλεγαν αργά το βράδυ του Σαββάτου (11/8) διοικητικές πηγές του Ολυμπιακού.
Οριστική απόφαση ακόμα δεν έχει παρθεί, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. 

Κοντρέρας (Κόλο Κόλο) και Σκιλασί (Άρσεναλ) ενδιαφέρουν, αλλά στην πειραϊκή ομάδα δεν έχουν καταλήξει στον τελικό στόχο. Στη λίστα βρίσκονται, φυσικά, κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Ο Χιλιανός με τον Γάλλο, όμως, βρίσκονται στην κορυφή του ερυθρόλευκου ενδιαφέροντος.


Ο Κοντρέρας μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος" έχει μεταφέρει ακόμη και σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό αφού έχει συμφωνήσει όπως λέει ο ίδιος. Από την πλευρά τους,τα ΜΜΕ της Χιλής έγραφαν για  τα χρήματα που προσφέρουν οι Πειραιώτες
στον έμπειρο σέντερ μπακ, δίχως όμως να μιλούν για κάτι οριστικό.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, φουλάρει μεταγραφικά και θέλει να κλείσει την υπόθεση απόκτησης κεντρικού αμυντικού. Άλλωστε μετά την σπουδαία μεταγραφή του Μασάδο που αναμένεται το βράδυ στη χώρα μας(διαβάστε δηλώσεις του για Μιραλάς, Ζαρντίμ και γιατί επέλεξε τους "ερυθρόλευκους"), αυτό που μένει είναι να καλυφθεί το κενό στα σέντερ μπακ. Μετά η ομάδα θα είναι έτοιμη...

Πηγή:  Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου