Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ανακοίνωσε Καθόρλα

Πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ υπέγραψε ο Σάντι Καθόρλα όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης. Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας με τη Μάλαγα.


Μετά τη σύναψη της τελικής συμφωνίας ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε περιχαρής: "Πρόκειται για μία πολύ σπουδαία μεταγραφή για εμάς. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο που θα προσδώσει ποιότητα στην ομάδα μας".

Μιλώντας για την αγωνιστική αξία του Καθόρλα, ο Αλσατός τεχνικός είπε: "Είναι πολύ δραστήριος επιθετικός μέσος που μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση είτε στις πτέρυγες είτε στον άξονα. Επίσης είναι ταχύς, έχει προικιστεί από τεχνικά χαρίσματα και η έλευσή του θα κάνει πολύ καλό στην Άρσεναλ".

Ο Σάντι Καθόρλα, που ψηφίστηκε καλύτερος Ισπανός παίκτης το 2007, δήλωσε από την πλευρά του: "Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην Άρσεναλ. Είναι μία ομάδα με καλούς παίκτες, φανταστικό στάδιο και τεράστια υποστήριξη από τους φίλους της. Διαθέτει έναν από τους κορυφαίους τεχνικούς του πλανήτη, ενώ ο τρόπος παιχνιδιού της είναι αναγνωρίσιμος και σεβαστός από όλον τον κόσμο".

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει πραγματοποιήσει 45 διεθνείς συμμετοχές με την εθνική Ισπανίας (κατέκτησε τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα του 2008 και του 2012). Το καλοκαίρι του 2011 πήρε μεταγραφή στη Μάλαγα, συμβάλλοντας τα μέγιστα για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Primera Division, ενώ έγινε γνωστό φορώντας τη φανέλα της Βιγιαρεάλ (2003-06 και 2007-11).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου