Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Στο -8 από Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης (Video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη ακόμα ένα "στραπάτσο", χάνοντας με 1-0 από τη Σεβίλλη κι έμεινε 8 βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα που έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Χετάφε, για την 4η αγωνιστική της Primera Divsion. Με ηγέτη το Χαβιέρ Σαβιόλα, η Μάλαγα, 3-1 τη Λεβάντε του Φάνη Γκέκα. Πρώτη νίκη για Βαλένθια.


Sevilla 1-0 Real Madrid από G.Pavlidis

Ο "ιός της FIFA" που σχεδόν πάντοτε πλήττει την Μπαρτσελόνα (γκέλα στο πρώτο ματς μετά από διακοπή πρωταθλήματος) δεν έκανε την εμφάνισή του στο "Αλφόνσο Πέρεθ" της Χετάφε. Στην έδρα όπου "σκόνταψε" η Ρεάλ Μαδρίτης, οι Καταλανοί έφτασαν σε πανηγυρική νίκη 4-1, παρότι παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες. 

Αντρές Ινιέστα και Τζόρντι Άλμπα είναι τραυματίες, ο Λιονέλ Μέσι με τον Ντάνι Άλβες έμειναν στον πάγκο, αλλά ο Τιάγκο Αλκάνταρα με τον Πέδρο αναστάτωναν συνεχώς την άμυνα των Μαδριλένων. Το δοκάρι του πρώτου ήταν η πρώτη μεγάλη στιγμή για τους "μπλαουγκράνα", που στο 32' άνοιξαν το σκορ με τον Αντριάνο.

Το παιχνίδι έχανε σε θέαμα, όσο οι 2 ομάδες ζητούσαν πέναλτι για μαρκαρίσματα και χέρια στην περιοχή. Όταν πέρασε στο ματς ο Μέσι, η κατάσταση διευθετήθηκε. Στο 74' ο Μαρτίν Μοντόγια εκτέλεσε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Αργεντινός και 4 λεπτά αργότερα έσπασε το ρεκόρ του 2010 με 60 γκολ σε ένα έτος, φτάνοντας τα 61 και τα 115 στα τελευταία 102 παιχνίδια πρωταθλήματος με τους Καταλανούς. 

Το αυτογκόλ του Χαβιέρ Μαστσεράνο (αντικατέστησε τον τραυματία Κάρλες Πουγιόλ που χάνει το clasico) έσωσε κάπως την κατάσταση για τους γηπεδούχους, μέχρι ο Ντάβιντ Βίγια διαμορφώσει το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.


Getafe - Barcelona 1-4 Highlights HD 15.09.2012 από G.Pavlidis

Πηγή: Contra.GR 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου