Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Kickboxing: Νέες ελληνικές συμμετοχές στο K-1

Ειδική ιστοσελίδα για το K-1 World Max 2012 Final 8 δημιούργησαν οι διοργανωτές του σόου της 15ης Δεκεμβρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα.


Το σάιτ θα περιέχει όλες τις ειδήσεις που σχετίζονται με το μεγάλο event. Μάλιστα αυτές θα είναι στα ελληνικά και θα προετοιμάσουν το έδαφος για το φετινό K-1 World Max. Άμεσα ξεχωρίζει το πόστερ με τους οκτώ kickboxers, που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά της βραδιάς. Φυσικά δεσπόζει ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ο «Iron Mike», πάντως, δεν μένει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αλλά διατηρεί συμβουλευτικό ρόλο για το συμπληρωματικό πρόγραμμα του προγράμματος. Συγκεκριμένα θα προτείνει κάποιους Έλληνες kickboxers στους διοργανωτές, που θα έχουν τον τελικό λόγο αναφορικά με τη χρησιμοποίησή τους.

Σχετική περίπτωση, που διέρρευσε εντός της τρέχουσας εβδομάδας, είναι ο Σταύρος Εξακουστίδης. Για την ώρα, πάντως, δεν υπάρχει κάποιο επίσημο πρόγραμμα, αν και εκκρεμούν μονάχα πέντε εβδομάδες μέχρι το event. 

Όπως και να έχει, το κλειστό του ΟΑΚΑ αναμένεται να γεμίσει λόγω της παρουσίας του Ζαμπίδη, που σίγουρα δίνει μεγάλο κίνητρο.
  • Παρακάτω τα προημιτελικά του K-1 World MAX:
Andy Ristie (Σουρινάμ) vs Chris Ngimbi (Δημοκρατία του Κονγκό)
Μιχάλης Ζαμπίδης (ΕΛΛΑΔΑ) vs Yasuhiro Kido (Ιαπωνία)
Reece McAllister (Βρετανία) vs Murthel Goenhart (Σουρινάμ)
Andy Souwer (Ολλανδία) vs Artur Kyshenko (Ουκρανία)


OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου