Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Δυσφορία από Πατέρα!

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Νικόλα Πατέρα εξέφραζαν την δυσφορία του πρώην προέδρου για δημοσιεύματα αναφορικά με την μισθοδοσία στελεχών και έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους.


Οι πολυμετοχικές... πληγές δεν έχουν κλείσει στον Παναθηναϊκό και πάντα υπάρχουν κάποιοι που θα συνεχίζουν να ρίχνουν νερό στον μύλο της διχόνοιας. Αφορμή αυτή την φορά ήταν τα δημοσιεύματα για τη μισθοδοσία στελεχών επί προεδρίας του Νικόλα Πατέρα που προέκυψαν από το ενημερωτικό δελτίο, τα οποία έκαναν έξαλλο τον πρόεδρο του νταμπλ.

Από το περιβάλλον του
Πατέρα εκφραζόταν έντονη δυσφορία αλλά και απορία και λεγόταν πως «πλην του Στέφανου Ησαΐα κανέναν άλλον δεν πρότεινε, ούτε έφερε στον Παναθηναϊκό. Όλοι οι αναφερόμενοι είχαν προσληφθεί ως στελέχη της ΠΑΕ και υπάγονται στις επιλογές του τότε μεγαλομετόχου της».


Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως το τεράστιο ποσό που αναφέρεται ως η αμοιβή του Κώστα Αντωνίου δεν είναι για το τρίμηνο της επιστροφής του(9/10-12/10) αλλά για τα χρήματα που πήρε κατά την διάρκεια της διετίας που ήταν διευθυντής ποδοσφαίρου στην ΠΑΕ.

Πηγή:  Gazzetta.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου