Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ο Μέσι δεν ψηφίζει Ρονάλντο!

Ο Λιονέλ Μέσι χαρακτήρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να τον επιλέξει στην ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα.



Ο Αργεντινός έδωσε συνέντευξη σε δύο ισπανικές εφημερίδες, όπου κλήθηκε μεταξύ άλλων να μιλήσει για την ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα και για το που θα δώσει τις τρεις ψήφους του. 

«Την προηγούμενα χρονιά, ψήφισα τον Τσάβι, τον Ινιέστα και τον Κουν Αγουέρο με αυτή τη σειρά. Υπολογίζω ότι φέτος θα κάνω το ίδιο. Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, αλλά σίγουρα θα είναι πάνω-κάτω τα ίδια. 

Ο Τσάβι και ο Ινιέστα θα είναι σίγουρα και σκέφτομαι ανάμεσα στον Ιγουαΐν, τον Ντι Μαρία ή τον Αγουέρο», δήλωσε στην καταλανική Sport. Όταν του είπαν ότι οι δύο παίκτες της Ρεάλ δεν είναι στη λίστα, τόνισε ότι θα ψηφίσει τον Αγουέρο! 
 
Στην συνέντευξη που παραχώρησε στην El Mundo, μίλησε λίγο περισσότερο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής, τον οποίο δεν γνωρίζω ως άτομο, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους του κόσμου». 
 
Σε ερώτηση που του έγινε για το αν ενοχλείται όταν του φωνάζουν από τις κερκίδες το όνομα του Πορτογάλο, τόνισε ότι δεν τον απασχολεί και υποστήριξε ότι είναι φυσιολογικό οι οπαδοί να προσπαθούν να τον πικάρουν με αυτόν τον τρόπο. 
 
Μιλώντας για τον Πέπε και τον Μουρίνιο, χαρακτήρισε τον πρώτο ως έναν μεγάλο αμυντικό και τον δεύτερο ως ένα τεράστιο προπονητή, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Ίκερ Κασίγιας.

Gazzetta.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου