Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ο Γκουαρντιόλα θα αναλάμβανε αύριο κιόλας την Βραζιλία!

Η Εθνική Βραζιλίας ψάχνει τον επόμενο προπονητή που θα την αναλάβει και τα ΜΜΕ από την χώρα του καφέ αναφέρουν πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα υπέγραφε αύριο κιόλας! Διαβάστε το ρεπορτάζ...


"Ορφανός" έχει μείνει από την Παρασκευή (23/11) ο πάγκος της Εθνικής Βραζιλίας, μετά την απομάκρυνση του Μάνο Μενέζες.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας "χρέωσε" στον Βραζιλιάνο προπονητή τις κακές εμφανίσεις της ομάδας και έτσι απομακρύνθηκε μετά την φιλική ήττα από την μισητή Αργεντινή.

Τα σενάρια για τον διάδοχο του Μενέζες δίνουν και παίρνουν και τα ονόματα που έχουν ονομαστεί είναι αρκετά. Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι (παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Βραζιλιά το 2002), ο Μουρίσι Ραμάλιο (Σάντος) και ο Τίτε (Κορίνθιανς) είναι μεταξύ των υποψηφίων, όμως υπάρχει και ένα όνομα έκπληξη.

Ο λόγος για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, που σύμφωνα με τα Βραζιλιάνικα ΜΜΕ θα έλεγε "ναι" στην πρόκληση της "σελεσάο" και θα ήταν η μοναδική ομάδα για την οποία θα ξεκινούσε την δουλειά αύριο κιόλας.

Συγκεκριμένα, άτομο δίπλα στον Ισπανό προπονητή δήλωσε στους Βραζιλιάνους πως: "Η Εθνική Βραζιλίας είναι η μόνη ομάδα στον κόσμο που ο Γκουαρντιόλα θα ξεκινούσε αύριο κιόλας την δουλειά και θα γινόταν παγκόσμιος πρωταθλητής".

Μένει να δούμε αν θα γίνει πρόταση στον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα και ισχύουν οι φήμες πως ο ίδιος είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την "σελεσάο" και να την βοηθήσει να επιστρέψει στην κορυφή. Αν συμβεί αυτό, πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία των Βραζιλιάνων.

Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου