Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

"Θέλει επιστροφή στην Ελλάδα ο Γκέκας"

Φαίνεται πως ο Φάνης Γκέκας δεν απολαμβάνει την παραμονή του στη Λεβάντε εξαιτίας του παραγκωνισμού του και αναζητά ομάδα για να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο.


Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα As ο Φάνης Γκέκας ξεκαθάρισε στον ατζέντη του, Πολ Κουτσολιάκο, ότι επιθυμεί να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα για να συνεχίσει την καριέρα του. Αναφέρεται ακόμη ότι ελληνικές ομάδες έχουν προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή.
  • Αναλυτικά το δημοσίευμα:
"Eίναι ξεκάθαρο πλέον πως ο Γκέκας αναζητά τρόπο για να φύγει από τη Λεβάντε τον Ιανουάριο. Ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει προσαρμοστεί και είναι απογοητευμένος διότι δεν έχει το ρόλο που προσδοκούσε στην ομάδα. Στην Ελλάδα υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν και ο Φάνης σκέφτεται πλέον την προοπτική επιστροφής του προκειμένου να μη χάσει και τη θέση του στην Εθνική.

Ένα άλλο στοιχείο που δείχνει την επιθυμία του να φύγει ήταν και η συζήτηση που είχε με τον μάνατζέρ του Πολ Κουτσολιάκο, ο οποίος του πρότεινε είτε να μείνει στην Ισπανία είτε να πάει στη Γερμανία, με τον Γκέκα να του τονίζει ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα".

Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου