Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ο μυστικός γάμος του Τοροσίδη


Οι τελευταίοι μήνες είναι οι πιο ευτυχισμένοι στη ζωή του Βασίλη Τοροσίδη, καθώς λίγο πριν γίνει πατέρας, είχε φροντίσει να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Σοφία.

Όλα έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα, όπως αναφέρει η «Real News», ωστόσο ήταν αναμενόμενη η εξέλιξη ύστερα από επτά χρόνια σχέσης. Ο «Τόρο» γνώρισε τη Σοφία όταν ακόμη αγωνιζόταν στην Ξάνθη, κι εκείνη είχε μετακομίσει στην ακριτική πόλη για σπουδές. 

Πριν από λίγους μήνες η Σοφία του ανακοίνωσε πως περιμένει παιδί και ο άσος του Ολυμπιακού έκτοτε είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Το ζευγάρι έκανε πολιτικό γάμο, για γραφειοκρατικούς κυρίως λόγους, ενώ στις 5 Νοεμβρίου γεννήθηκε η κορούλα τους.

Θέμα χρόνου είναι πλέον να γίνει και ο θρησκευτικός γάμος του Τοροσίδη με τη Σοφία. Κι αν απορείτε τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν αυτές οι εξελίξεις στην καριέρα του 27χρονου διεθνή άσου; Όλα δείχνουν πως η οικογένειά του θα τον κρατήσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, καθώς δύσκολα θα αποφασίσει να υποκύψει στις σειρήνες από συλλόγους του εξωτερικού…

OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου