Τρίτη 29 Μαΐου 2012

"Χαλκιάς, ο χειρότερος τερματοφύλακας του Euro"

Δημοφιλής ιστοσελίδα βαθμολόγησε τους 16 βασικούς γκολκίπερ του Euro αφήνοντας στην τελευταία θέση τον Κώστα Χαλκιά. Διαβάστε τί γράφουν για τον πορτιέρο του ΠΑΟΚ. Ύμνοι για τον Νικοπολίδη! Δείτε ποιον θεωρεί τον καλύτερο της φετινής διοργάνωσης.


Μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς Euro με τα πρώτα αφιερώματα για τη διοργάνωση να κάνουν την εμφάνισή τους στα Μέσα όλου του κόσμου.
Ένα από αυτά, η δημοφιλής ιστοσελίδα bleacherreport.com, ανέλαβε να βαθμολογήσει τους 16 τερματοφύλακες τους οποίους θεωρεί ότι θα είναι βασικοί στις ομάδες τους.

Σύμφωνα λοιπόν με το αφιέρωμα, ο καλύτερος τερματοφύλακας του Euro είναι ο Κασίγιας, με τον Μπουφόν να ακολουθεί στη 2η θέση και τον Τσεχ (αντίπαλός μας στον όμιλο) στην 3η.

Οι άλλοι δύο αντίπαλοί μας βρίσκονται στην 8η (Στσέσνι) και 9η θέση (Ακινφέεβ).
Όσο για τον δικό μας βασικό τερματοφύλακα; Το δημοσίευμα θεωρεί ότι θα είναι ο Κώστας Χαλκιάς και τον κατατάσσει τελευταίο, τον χειρότερο δηλαδή ανάμεσα στους "16".

Στο κείμενο που συνοδεύει τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, γίνεται λόγος για τους "Έλληνες που παραδοσιακά δεν δέχονται πολλά γκολ, αλλά μετά την απόσυρση από την ενεργό δράση του εθνικού ήρωα Νικοπολίδη, είναι δύσκολο να μετρήσεις πόσο έχουν συμβάλλει σε αυτό οι διάδοχοί του".

Και συνεχίζει υπογραμμίζοντας ότι "οι Άγγλοι φίλαθλοι ίσως είναι εξοικειωμένοι με τον Κώστα Χαλκιά που έπαιξε τη σεζόν 2005-06 στην Πόρτσμουθ. Τώρα είναι 37 (κλείνει τα 38 στις 30/5) και παίζει στη χώρα του για τον ΠΑΟΚ", για να καταλήξει σημειώνοντας: "Θα αποδειχθεί αρκετά μεγάλος αυτός το καλοκαίρι; Θα το μάθουμε σύντομα". 
  • Αναλυτικά η κατάταξη των "16": 
1. Κασίγιας (Ισπανία)
2. Μπουφόν (Ιταλία)
3. Τσεχ (Τσεχία)
4. Νόιερ (Γερμανία)
5. Λορίς (Γαλλία)
6. Στεκέλενμπουργκ (Ολλανδία)
7. Χαρτ (Αγλλία)
8. Στσέσνι (Πολωνία)
9. Ακινφέεβ (Ρωσία)
10. Ρουί Πατρίσιο (Πορτογαλία)
11. Ισακσον (Σουηδία)
12. Γκίβεν (Ιρλανδία)
13. Σόρενσεν (Δανία)
14. Πλετίκοσα (Κροατία)
15. Σοβκόβσκι (Ουκρανία)
16. Χαλκιάς (Ελλάδα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου