Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Γκαρθία για Ολυμπιακό

Σε επαφές με τον Λούις Γκαρθία της Χετάφε φέρεται να βρίσκεται σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνεχίζει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε.


 Η εφημερίδα «Πρωταθλητής» αποκαλύπτει ότι ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Ser», μετέδωσε για τον Γκαρθιά πως «είναι πολύ πιθανό η νέα χρονιά να τον βρει στον Ολυμπιακό και στο Champions League». Ρεπόρτερ της Χετάφε κατάφερε να μιλήσει με τον Γκαρθία, ο οποίος δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του. «Έχω συμβόλαιο με την Χετάφε διάρκειας τριών χρόνων. Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο».

Ο 39χρονος τεχνικός, ο οποίος έχει κάνει δυο πολύ καλές χρονιές με Χετάφε και Λεβάντε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, φέρεται πάντως να βρίσκεται σε επαφές με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Στο συμβόλαιο του Γκαρθία υπάρχει μια μικρή ρήτρα, η οποία δεν αποτελεί εμπόδιο για τους «ερυθρόλευκους».

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι ο Γκαρθία βρίσκεται και στο στόχαστρο της Βαλένθια, για τη θέση του Ουνάι Έμερι. Ο τεχνικός της Χετάφε φέρεται να είναι ένας από τους τεχνικούς που πρότεινε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη θέση του στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου