Σάββατο 5 Μαΐου 2012

"Καυτή" νύχτα Μπαλοτέλι με 4 συνοδούς!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι επέλεξε να περάσει μία βραδιά με τέσσερις γυναίκες για να "παρηγορηθεί" μετά το χωρισμό του με τη Ραφαέλα Φίκο! Διαβάστε λεπτομέρειες.


Η Ραφαέλα Φίκο έδωσε "τα παπούτσια στο χέρι" στον Μάριο Μπαλοτέλι μετά τις αποκαλύψεις για τη μυστική σχέση του με την ιερόδουλη Τζένι Τόμπσον αλλά και την Χλόι Έβανς, και φαίνεται πως ο "Σούπερ Μάριο" αποφάσισε να βρει παρηγοριά σε ξένες αγκαλιές.


Για την ακρίβεια σε... αρκετές αγκαλιές, με την εφημερίδα "Sun" να αποκαλύπτει πως τρεις ημέρες πριν από το ματς-τίτλου για τη Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Νιούκαστλ (6/5), ο 21χρονος επιθετικός διοργάνωσε πάρτι σπίτι του προσκαλώντας και τέσσερις "συνοδούς πολυτελείας" για να του κάνουν συντροφιά.

Σύμφωνα με τον εν λόγω μέσο, ο Μπαλοτέλι κάλεσε το γραφείο συνοδών "McKenzies" (κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και το 2007 και ο Κριστιάνο Ρονάλντο φωνάζοντας τότε πέντε συνοδούς σπίτι του) και ζήτησε τέσσερις κοπέλες, με το πάρτι του να κρατάει έξι ώρες και την κάθε συνοδό να αμείβεται με κάτι λιγότερο από 250 λίρες.

"Το γραφείο έστειλε τέσσερις συνοδούς στο σπίτι του Μάριο αργά τη νύχτα. Είχαν ένα τρομερό πάρτι με εκείνον και τους φίλους του"

"Οι κοπέλες συνήθως δεν εργάζονται μετά τις 2 το πρωί. Έκαναν όμως μία εξαίρεση σε αυτή την περίπτωση επειδή επρόκειτο για διάσημο πελάτη"

"Μία από τις κοπέλες έφυγε γύρω στις 5 το πρωί όμως οι υπόλοιπες πήγαν στην παράταση και έφυγαν ώρες αργότερα"

"Ο Μάριο έχει πισίνα και είμαι σίγουρος ότι πέρασαν καλά", δήλωσε στην εφημερίδα πηγη που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου