Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Φερέιρα: "Με τέτοιες εμφανίσεις δεν θα κάνουμε τίποτα"

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του υποστήριξε ότι αν δεν αλλάξουν πρόσωπο τα πράγματα θα είναι δύσκολα για το Τριφύλλι.


Την άμεση βελτίωση της εικόνας του Παναθηναϊκός αρχής γενομένης από το ματς με την ΑΕΚ την Δευτέρα 7/5 θέλει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του λέγοντας πως δεν θα πρέπει να επαναλάβουν την εμφάνιση του πρώτου μέρους με τον Ατρόμητο αλλά αντίθετα να αγωνιστούν με το ίδιο πάθος και την διάθεση του δευτέρου ημιχρόνου.

"Στο ματς με τον Ατρόμητο ήμασταν απαράδεκτοι στο πρώτο ημίχρονο. Αν παίξουμε έτσι και στον αγώνα με την ΑΕΚ, θα χάσουμε. Πρέπει να ξυπνήσουμε και να συνέλθουμε. Πρέπει να έχουμε το πάθος και το κίνητρο που δείξαμε στο δεύτερο μέρος, στον αγώνα με τον Ατρόμητο".

Είπε αρχικά ο Φερέιρα και πρόσθεσε:

"Αν και δεν συμφωνώ με διοργάνωση των πλέι οφ και την διεξαγωγή τους αυτό δεν πάει να πει ότι δεν θα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα, να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια για να εξασφαλίσουμε την είσοδό μας στο Champions League. Πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να προσπαθείτε πάντα για το καλύτερο".

Ο Πορτογάλος τεχνικός στην διάρκεια της προπόνησης είχε τετ-α-τετ με Κουίνσι, στον οποίο εξήγησε κάποιες κινήσεις που θέλει να κάνει ο Αφρικανός εντός του αγωνιστικού χώρου.

 Ο Φερέιρα δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο ματς με την ΑΕΚ, αν και θεωρείται σίγουρο πως θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου