Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Υποβιβάστηκε η Χέρτα

Η Χέρτα πάλεψε, ισοφάρισε δύο φορές, την δεύτερη με 10 παίκτες, αλλά έμεινε στο 2-2 με την Φορτούνα στο Ντίζελντορφ και υποβιβάστηκε στην 2η κατηγορία. "Ντου" των οπαδών πριν τελειώσει το ματς..


Ο Ότο Ρεχάγκελ δεν κατάφερε να κρατήσει την Χέρτα στην Bundesliga, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Φορτούνα στο Ντίζελντορφ.

Αυτή ήταν η ρεβάνς του μπαράζ, ενώ θυμίζουμε πως η ομάδα που τερμάτισε 3η στην 2η κατηγορία είχε νικήσει με 2-1 μέσα στο Βερολίνο στο πρώτο ματς.

Η Φορτούνα άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό με τον Μπάιστερ, ο Μπεν-Χατιρά ισοφάρισε στο 23', αλλά αποβλήθηκε στο 54'.

Ο Ράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο 59' έδωσε ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Χέρτα ισοφάρισε στο 85' με τον Ραφαέλ και έδωσε ενδιαφέρον στο ματς.

Διακοπή λόγω "ντου"

Ο διαιτητής έδειξε 7 λεπτά καθυστερήσεις, αλλά στο 6ο οι φίλαθλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν την άνοδο, χωρίς να έχει σφυρίξει την λήξη ο διαιτητής.

Ο τελευταίος πήγε στα αποδυτήρια μαζί με τους παίκτες και περίμεναν να αδειάσει ο αγωνιστικός χώρος για να συνεχιστεί το ματς, κάτι που έγινε 20 λεπτά αργότερα.

Τίποτα δεν άλλαξε σε αυτό το ένα λεπτό που απέμενε, έτσι η Φορτούνα επέστρεψε στην Bundesliga μετά από 15 χρόνια, ενώ η Χέρτα επέστρεψε στην 2η κατηγορία, έναν χρόνο μετά την άνοδό της.

Υποβιβάστηκαν λοιπόν Κάιζερσλαουτερν, Κολωνία και Χέρτα, ενώ ανέβηκαν Γκρόιτερ Φιρτ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Φορτούνα Ντίζελντορφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου