Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Αποκαλύψεις για Μπαλοτέλι από Ραφαέλα Φίκο!

Η Ραφαέλα Φίκο μίλησε για πρώτη φορά για το χωρισμό της με τον Μάριο Μπαλοτέλι, τονίζοντας ότι αδυνατεί να δώσει εξήγηση καθώς της είχε κάνει πρόσφατα πρόταση γάμου. Διαβάστε το story.


"Θυμάμαι τη σειρήνα της αστυνομίας, το κρύο, τη σύγχυση, τις κράμπες στο στομάχι και τον βαθύ πόνο. Μάριο, γιατί με άφησες;"

Κάπως έτσι ξεκινάει η αφήγηση της Ραφαέλα Φίκο η οποία, μετά το τέλος της ερωτικής ιστορίας της με τον Μάριο Μπαλοτέλι, αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά αναφορικά με τα αίτια του χωρισμού.

Και φυσικά αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από το βράδυ της 29ης Απριλίου, όταν είδε τον Μάριο Μπαλοτέλι να την απωθεί για να μην περάσει την πόρτα του σπιτιού του και να φτάνει στο σημείο να ειδοποιεί την αστυνομία για να την απομακρύνουν!

"Φύγε, φύγε, έλεγε συνέχεια. Φύγε, φύγε. Από τότε δεν έχω νέα του και ακόμα δεν γνωρίζω τον πραγματικό λόγο της συμπεριφοράς του.

Υπάρχει κάτι σοβαρό το οποίο όμως δεν μπορώ να εξηγήσω", τόνισε η Ναπολιτάνα μοντέλο στο περιοδικό "Chi", σε μία συνέντευξη η οποία θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη στα ιταλικά περίπτερα.


Όσον αφορά στις ερωτικές ατασθαλίες του Μάριο Μπαλοτέλι στο διάστημα που ήταν ζευγάρι με τη Ραφαέλα Φίκο, η άλλοτε παίκτρια του ιταλικού "Big Brother" είπε:

"Ξέρω ότι έκανε λάθος αλλά ανέλαβε τις ευθύνες του. Μου είχε ζητήσει συγγνώμη και επέλεξα να τον συγχωρήσω. Εσείς πιστεύετε ότι με κεράτωνε; Υπομονή, δεν έχει σημασία.

Ο Μπαλοτέλι που γνώρισα εγώ ήταν ένα χρυσό παιδί, καθόλου επιθετικός. Όταν είσαι ερωτευμένη, φροντίζεις να πάνε όλα καλά".

Η Φίκο διηγήθηκε μάλιστα και την πρόταση γάμου που της είχε γίνει πρόσφατα από τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι. "Μου ζήτησε να τον παντρευτώ με τον πιο ρομαντικό τρόπο που θα μπορούσε να το κάνει.

Μου έστειλε λουλούδια σπίτι με μία κάρτα που έγραφε: "Σε αγαπώ, με παντρεύεσαι;" Θα παντρευόμασταν μέσα σε έναν χρόνο στη Νάπολη.

Δεν ξέρω, ίσως μέσα στον Μάριο υπάρχει λίγο Doctor Τζέκιλ και Mister Χάιντ. Ελπίζω ότι θα το ξανασκεφτεί, δεν θα τα διαλύσει όλα έτσι".


Ποια είναι όμως η σχέση του Ρομπέρτο Μαντσίνι με τον Μάριο Μπαλοτέλι; Η απάντηση διά στόματος της πρώην αγαπημένης του "Σούπερ Μάριο":

"Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τον αγαπάει πολύ. Ο μίστερ του συμπεριφέρθηκε σαν πατέρας απέναντι στο γιο του. Λένε ότι την ερχόμενη σεζόν θα επιστρέψει για να παίξει στην Ιταλία; Δεν είμαι καθόλου σίγουρη για αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου