Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Τρελά πανηγύρια για Γιουβέντους !

Δείτε πώς πανηγύρισαν μετά το τέλος του αγώνα με την Κάλιαρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίκτες και οπαδοί της Γιουβέντους και τι δήλωσαν οι Αντόνιο Κόντε και Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο (videos).



Όπως ήταν φυσικό μετά το τέλος του αγώνα τα πανηγύρια που ξέσπασαν ήταν έξαλλα, για μία νέα ομάδα σε μεγάλο βαθμό, πολλοί παίκτες της οποίας δεν είχαν κατακτήσει ως τώρα το Καμπιονάτο. Σε αυτούς θα πρέπει να συμπεριληφθεί και ο Αντόνιο Κόντε, ο προπονητής των "μπιανκονέρι", ο οποίος πήρε τον πρώτο του τίτλο, όπως τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του.


"Αυτό το πρωτάθλημα είναι το πρώτο μου ως προπονητής. Τώρα θέλουμε να το πανηγυρίσουμε με τους οπαδούς και δε θα είναι εύκολο να βγούμε από τα αποδυτήρια. Είναι πραγματικά απίστευτο και πολύ όμορφο. Ήταν μία ξεχωριστή χρονιά. Συγχαρητήρια σε όλους τους οπαδούς και τους παίκτες, το πιστεύαμε από την αρχή".


Από την πλευρά του ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο οποίος θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, είπε: "Αυτό το πρωτάθλημα αφήνει μία ξεχωριστή γεύση μετά από τόσα χρονια και πρέπει να πω πως είναι καλύτερο και από τον τίτλο που είχαμε κατακτήσει κόντρα στη Ρίμινι (τη Serie B το 2007). Άρχισα τη σεζόν και ήλπιζα να κατακτήσω κάτι. Μερικές φορές δε συμβαίνει, αλλά σήμερα (σ.σ. χθες) πανηγυρίζουμε το πρωτάθλημα, το οποίο το αξίζαμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου