Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Για να εξασφαλίσει τα τροφεία η ΑΕΚ και όχι για ανανέωση, η πρόταση στον Μανωλά!

Η εξασφάλιση των τροφείων του παίκτη, βάση συμβολαίων, κρύβεται πίσω από την πρόταση ανανέωσης της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Κώστα Μανωλά και όχι η προσπάθεια για να πιεστεί και να μείνει ο παίκτης στην Ένωση. Το Football Sports HD έχει το θέμα...


Από το πρωί κυκλοφορεί η είδηση πως η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε πρόταση ανανέωσης στον Κώστα Μανωλά για να κρατήσει τον παίκτη στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια. Πίσω όμως από την... κατάθεση νέου συμβολαίου τριετίας (δεν μπορεί να υποσχεθεί χρήματα η ΑΕΚ ούτε για τον επόμενο μήνα), κρύβεται ο πραγματικός λόγος της συγκεκριμένης κίνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Football Sports HD, πριν από το τέλος Απριλίου, η ΠΑΕ ΑΕΚ, κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον νεαρό άσο για τα επόμενα τρία χρόνια με απολαβές 300.000 το χρόνο με αύξηση ανα χρόνο κατά 10.000 συν 900 ευρώ μισθό και πριμ.

Φυσικά η συγκεκριμένη πρόταση, μόνο δέλεαρ δεν θα μπορούσε να είναι για τον Κώστα, τη στιγμή που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και θα μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του σε ποια ομάδα θα καταλήξει.

Άλλωστε, δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την τρελή πρόταση της Ντνιεπρ που είχε περίπου τριπλάσια έσοδα (το χρόνο) για τον ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου