Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Το μυστικό του Νασρί και η χειρονομία

Ο Σαμίρ Νασρί εξήγησε ποιοι ήταν οι αποδέκτες της χειρονομίας που έκανε μετά το γκολ της ισοφάρισης, ενώ αποκάλυψε και το μυστικό του για να σκοράρει. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.


Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι έκανε τη χαρακτηριστική χειρονομία να σωπάσουν κάποιοι χωρίς να γίνεται σαφές ποιοι ήταν οι αποδέκτες.

Σημερινές (12/6) αγγλικές εφημερίδες, όμως, ισχυρίζονται πως ο Νασρί στράφηκε κατά όσων κάθονταν στον πάγκο της Αγγλίας, ενώ η "Daily Mirror" αναφέρει πως στόχος του Νασρί ήταν ο Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος βρίσκεται στο επιτελείο του Ρόι Χόντσον.

Παρόλα αυτά ο Γάλλος μέσος φρόντισε χθες να διαψεύσει όλες τις θεωρίες λέγοντας "αυτό ήταν για εσάς" όταν κοίταξε τους Γάλλους δημοσιογράφους. Ο 24χρονος θεωρεί πως έχει γίνει δέκτης σφοδρής κριτικής από τους συμπατριώτες του και πως με το γκολ που πέτυχε κόντρα στα "τρία λιοντάρια" έδωσε τις δικές του απαντήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο Λοράν Μπλαν όσο και ο Χόντσον ρωτήθηκαν στη συνέντευξη Τύπου για την ενέργεια του Νασρί, με τον πρώτο να τάσσεται υπέρ του ποδοσφαιριστή του και τον δεύτερο να αναφέρει πως ουδέποτε είδε την ενέργεια του παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι.

Τέλος, ο Νασρί, ο οποίος αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης του αγώνα, αποκάλυψε και το κόλπο του για να νικήσει τον συμπαίκτη του στους "πολίτες" Τζο Χαρτ: "Ο Τζο Χαρτ με γνωρίζει από τη Μάντσεστερ Σίτι και ξέρει πως όταν σουτάρω συνήθως σημαδεύω την αντίθετη γωνία. Αυτή τη φορά σημάδεψα την κλειστή γωνία και σκόραρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου