Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Λεβ: "Σκληρή ομάδα η Ελλάδα. Σαν να παλεύεις με... βράχο"

Πολύ καλά διαβασμένος φάνηκε πως είναι ο Γιόαχιμ Λεβ όσον αφορά την Ελλάδα, τον επόμενο αντίπαλο της Γερμανίας στη φάση των "8". Διαβάστε τι είπε για την άμυνα των Ελλήνων.


Η Γερμανία επικράτησε με 2-1 της Δανίας και εξασφάλισε την πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου κάτι που φέρνει τα "Πάντσερ" απέναντι στην Εθνική του Φερνάντο Σάντος.

Ο Γιόαχιμ Λεβ ρωτήθηκε για την επόμενο αντίπαλο της Γερμανίας και έδειξε πως είναι καλά διαβασμένος τονίζοντας τα δυνατά σημεία της ομάδας μας.

"Έχω κάποιους καλούς φίλους στην Ελλάδα. Κανείς δεν περίμενε πως θα περνούσαν οι Έλληνες απέναντι στη Ρωσία που ήταν πολύ καλή στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Είχαν τρεις ευκαιρίες και πέτυχαν τρία γκολ, είναι πολύ αποτελεσματικοί. Πάντα στα κρίσιμα σημεία βγάζουν ένα πολύ δυνατό χαρακτήρα.

Το στοιχείο που διακρίνει την ελληνική ομάδα είναι η καλή της άμυνα. Είναι πολύ σκληρή ομάδα. Σαν να παλεύεις με... βράχο. Αυτό αποτελεί για μας μεγάλη πρόκληση.

Η Ελλάδα θα προσπαθήσει να ρίξει το ρυθμό του αγώνα, όπως έκανε η Δανία. Όμως θα πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι.

Απέναντι στους Έλληνες θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά καθώς έχουν καλή άμυνα και βγαίνουν σε αντεπιθέσεις, προκαλώντας ζημιές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου