Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Συναντήθηκαν Μαρινάκης - Γκραντ !

Ο Άβραμ Γκραντ βρέθηκε στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Το Football-ista έχει το ρεπορτάζ...


Ο Ιούνιος μπήκε, το καλοκαίρι ξεκίνησε επίσημα και στον Ολυμπιακό θέλουν να τηρήσουν την υπόσχεσή τους και να "κλείσουν" προπονητή το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης άλλωστε είχε ξεκαθαρίσει πως στις αρχές του Ιούνη, η ομάδα του Πειραιά θα έχει νέο προπονητή, οπότε αναμένονται εξελίξεις την εβδομάδα που ξεκινά επίσημα μεθαύριο Τρίτη, αφού την Δευτέρα είναι του Αγίου Πνεύματος.

 Το ότι δεν υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο, δεν σημαίνει πως οι διοικούντες του Ολυμπιακού δεν βρίσκονται σε συζητήσεις με προπονητές και δεν έχουν φτιάξει με λίστα, στην οποία βρίσκονται οι βασικοί στόχοι και οι εναλλακτικές λύσεις.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μάλιστα, συναντήθηκε μ' έναν από τους υποψήφιους προπονητές, τον Άβραμ Γκραντ. Ο Ισραηλινός τεχνικός, βρέθηκε στην Ελλάδα για διακοπές και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.

Ο έμπειρος τεχνικός που την περασμένη σεζόν καθόταν στον πάγκο της Παρτιζάν είναι από τις πρώτες επιλογές, δεν βρίσκονται όμως στην κορυφή της λίστας. Προβάδισμα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού εξακολουθεί να έχει ο Πορτογάλος Ζαρντίμ που έμεινε ελεύθερος από την Μπράγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου