Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Φιντέλις: "Να μην παίξουμε για το 0-0"

Η Μαρίτιμο θα κυνηγήσει τη νίκη στον επαναληπτικό αγώνα της προσεχούς Πέμπτης (09/08, 22:00) με τον Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τον Φιντέλις.


Ο σκόρερ της πορτογαλικής ομάδας στο ματς της Τρίπολης ελπίζει πως με τη δύναμη της έδρας η Μαρίτιμο θα πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa League.
"Θα παίξουμε στην έδρα μας και έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά θα είναι λάθος μας να παίξουμε για το 0-0, καθώς αν δεχτούμε γκολ θα δυσκολέψει η κατάσταση. Όπως σε κάθε παιχνίδι στο γήπεδό μας, θα μπούμε για να νικήσουμε, χωρίς να σκεφτόμαστε άλλο αποτέλεσμα", είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στο πρώτο παιχνίδι υποστήριξε: "Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Ο προπονητής μας μίλησε για το παιχνίδι και την τακτική του αντιπάλου και δεν μας αιφνιδίασε ο τρόπος που έπαιξε ο Αστέρας. Βέβαια, είναι δύσκολο να παίζεις στην έδρα του αντιπάλου, καθώς δεν ξέραμε πως θα είναι το περιβάλλον που θα αντιμετωπίζαμε".

Για το γκολ που πέτυχε ο Φιντέλις σημείωσε: "Για μένα ήταν ωραίο που σκόραρα. Ήταν ένα γκολ στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν και ελπίζω ως το τέλος να έχω πετύχει πολλά. Προσπαθώ να προπονούμαι με τέτοιο τρόπο, ώστε να βάλω περισσότερα γκολ μέσα στη σεζόν. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να βάλω γκολ και να βοηθήσω την ομάδα".

Τέλος για την στήριξη του κόσμου είπε: "Θα είναι πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου, που είναι ο 12ος παίκτης μας. Επίσης αυξάνει την ευθύνη μας να ξέρουμε ότι ο κόσμος θέλει να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Σίγουρα οι οπαδοί μας βοηθούν πολύ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου