Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Οι ελληνικές συμμετοχές για σήμερα Τρίτη

Ελπίδες για μετάλλιο σήμερα για την Ελλάδα με τον Βασίλη Τσολακίδη να ρίχνεται στη μάχη του τελικού στο δίζυγο, προσπάθεια που ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών.


Ο Έλληνας πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής, ο οποίος ήταν δεύτερος στο δίζυγο στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ρίχνεται στη μάχη για το μετάλλιο στις 16:00.
Στον στίβο υπάρχει τριπλή ελληνική συμμετοχή. Την αρχή θα κάνει ο Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος στις 12:10 αγωνίζεται στην 1η προκριματική σειρά των 110μ. εμπόδια (2η διαδρομή). 

Στις 13:25 θα γίνουν τα προκριματικά του Β΄ γκρουπ του ακοντισμού γυναικών, όπου συμμετέχει η Σάββα Λίκα. Τέλος ο Λυκούργος Τσάκωνα θα λάβει μέρος στα προκριματικά των 200μ. στις 13:58 που διεξάγεται η 2η προκριματική σειρά (3η διαδρομή) του αγωνίσματος.

Οι Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη αγωνίζονται στις 5μ.μ. στον τελικό του ντουέτου της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Στην ιστιοπλοΐα ο Βύρωνας Κοκκαλάνης μετέχει στις 15:00 στον αγώνα μεταλλίων (medal race) στα RS-X. Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας πρωταθλητής δεν μπορεί να διεκδικήσει μετάλλιο και θα προσπαθήσει για την καλύτερη δυνατή θέση της κατάταξης.

Εξάλλου οι Παναγιώτης Καμπουρίδης και Στάθης Παπαδόπουλος αγωνίζονται στις δύο τελευταίες κούρσες των 470.Στην ποδηλασία πίστας και συγκεκριμένα στο κέιριν ανδρών, ο Χρήστος Βολικάκης αρχίζει τις προσπάθειές του στις 12 το μεσημέρι. Το αγώνισμα θα ολοκληρωθεί το βράδυ με τον τελικό και μετέχουν συνολικά 18 αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου