Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΘΛΑΣΗ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ!

Η χαρά της νίκης στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Ισραήλ, δεν κράτησε για πολύ. 



Στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Μπνέι Γιεχούντα, ο κάπτεν του ΠΑΟΚ δέχθηκε ένα χτύπημα και έφυγε από το γήπεδο χωλαίνοντας, φέρνοντας την ανησυχία στους ανθρώπους και τον κόσμο της ομάδας.

 Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία, έδειξε θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού, με αποτέλεσμα να χάσει τον επαναληπτικό με την ομάδα του Τελ Αβίβ και η επιστροφή του να προσδιορίζεται οριακά στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ. 

Είναι πολύ φυσικό ο τραυματισμός του ηγέτη της ομάδας μας να πονοκεφαλιάζει προπονητή και διοίκηση του ΠΑΟΚ, αφού πάνω που σχεδιάζουν την ενίσχυσή του για τα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ, βλέπουν να αποχωρεί ο κορυφαίος παίκτης του. 

Είμαστε σίγουροι ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα κάνει ότι καλύτερο για να μην φανεί η απουσία του (επιστρέφει ο Φωτάκης, υπάρχει και η λύση των Κάτσε και Παναγιωτούδη), παρόλα αυτά, όμως, ίσως θα πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση αλλά και χρήματα στην ενίσχυση του Δικεφάλου στα χαφ και όχι τόσο στη θέση του τερματοφύλακα ή του κεντρικού αμυντικού..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου