Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

«Χτυπάει» Χακόμπο ο ΠΑΟΚ

Ο Σανθ Χακόμπο είναι ο εκλεκτός Ισπανός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, και βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία μαζί του. Σχεδόν δεδομένο το «ναυάγιο» με Σηφάκη.

 
Ο ΠΑΟΚ περίμενε τον Μιχάλη Σηφάκη αρκετά όπως λένε οι άνθρωποι του Δικέφαλου, και όπως φαίνεται η υπόθεση του Έλληνα τερματοφύλακα έχει τελειώσει για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν ανέβασαν ποτέ την προσφορά τους στον πρώην πορτιέρο του Άρη, και παρά τις προσπάθειες του Κρητικού προτείνοντας από μόνος του να μπει στο συμβόλαιό του όρος σε περίπτωση υποτροπής ή νέου προβλήματος που να σχετίζεται με τον πρόσφατο τραυματισμό του, η υπόθεση κόλλησε ουσιαστικά στο οικονομικό.

Ο διεθνής γκολκίπερ ζητούσε 350.000 ευρώ το χρόνο για τριετές συμβόλαιο, όμως ο ΠΑΟΚ πρόσφερε 200.000 ευρώ το χρόνο, και οι δύο πλευρές τα έβρισκαν μόνο στη χρονική διάρκεια. 

Επιπλέον, ο παίκτης ενημέρωσε τους Θεσσαλονικείς πως θέλει να τον ενημερώσουν το αργότερο μέχρι το βράδυ της Δευτέρας για την απόφασή τους, ειδάλλως να μπει σε διαπραγματεύσεις με την Ρουμανική Βασλούι που του έχει καταθέσει ενδιαφέρουσα πρόταση. Όπως φαίνεται όμως ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει χρήση του... τελεσίγραφου και ο Σηφάκης μάλλον θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρουμανία.

Από εκεί και πέρα, ο Δικέφαλος «καίγεται» για την άμεση απόκτηση τερματοφύλακα και έχει βρει στο πρόσωπο του Σανθ Χακόμπο τον εκλεκτό. Ο πανύψηλος 29χρονος Ισπανός αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη σεζόν και έμεινε ελεύθερος τον Απρίλιο. Ο λόγος ήταν το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει στη μέση του.

Θυμίζουμε ότι τον παίκτη ζήτησε από τους Αρκάδες ο Ολυμπιακός, προσφέροντας 400.000 ευρώ, όμως μετά την άρνησή τους απέκτησε τον Ρόι Κάρολ από τον ΟΦΗ. Επίσης, ο Χακόμπο την περασμένη σεζόν μιλούσε και με την Έβερτον, όμως το ενδιαφέρον των Άγγλων δεν μετουσιώθηκε λόγο του προβλήματός του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης έχει προταθεί σε αρκετές ελληνικές ομάδες, όμως καμία δεν φάνηκε διατεθειμένη να πάρει το ρίσκο μαζί του, πλην του ΠΑΟΚ που είναι πολύ κοντά πλέον σε συμφωνία μαζί του και προσφέρει τα χρήματα του Σηφάκη (200.000 ευρώ το χρόνο) σε διετές συμβόλαιο.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την μεταγραφή του 29χρονου τερματοφύλακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου