Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Η Θεσσαλία στις… φλόγες!

Το παιχνίδι της Νίκης Βόλου με την Λάρισα είναι αυτό που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Football League.


Η ομάδα της Νέας Ιωνίας θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το «αλογάκι» στις 18:30 και όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στην αναμέτρηση που θα ολοκληρώσει την δεύτερη μέρα της αγωνιστικής.

Νωρίτερα, στις 15:00 θα διεξαχθεί το κυρίως… μενού της ένατης… ημέρας της κατηγορίας, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ αναμετρήσεις με τη σημαντικότερη να γίνεται στην Πάτρα, όπου η Παναχαϊκή θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό.

Παράλληλα, σημαντικό είναι το παιχνίδι του Ηρακλή απέναντι στον Πιερικό στο Καυτανζόγλειο, αλλά και της πρωτοπόρου Αναγέννησης Γιαννιτσών κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ενώ στην Μυτιλήνη, η τοπική Καλλονή θα παίξει κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Εργοτέλης δοκιμάζεται στα Μέγαρα, κόντρα στον Βύζαντα, ενώ στις Σέρρες, ο Εθνικός Γαζώρου αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Επανομής. Λίγα… χιλιόμετρα πιο ανατολικά, στην Καβάλα, ο ΑΟΚ υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στη Φυλή, με τον Θρασύβουλο να παίζει κόντρα στην Καλλιθέα.

OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου