Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η δεύτερη χειρότερη σεζόν στην ιστορία της!

Η κανονική διάρκεια της χρονιάς ολοκληρώθηκε, με την ΑΕΚ να πραγματοποιεί την δεύτερη χειρότερη επίδοση στην ιστορία της, με συγκομιδή 48 βαθμών! Ήρθε η ώρα να αλλάξει κάποιος την σελίδα, ήρθε η ώρα να γυρίσει κάποιος τον τροχό...


 Σε πρωτάθλημα 16 ομάδων, η φετινή ομάδα της ΑΕΚ έγραψε ιστορία καθώς μάζεψε τους λιγότερους βαθμούς στην ιστορία της, 48, καταρρίπτοντας το περσινό "ρεκόρ" με τα 50 γκολ.
Το συγκεκριμένο ρεκόρ δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται και από την χειρότερη επίθεση την τελευταία 20ετία και το δεύτερο χειρότερο στην ιστορία της μετά και τη σεζόν 86'-87- όταν και πέτυχε 31 γκολ. Ούτε όταν το πρωτάθλημα είχε 14 ομάδες δεν δυσκολεύτηκε η ΑΕΚ να φτάσει τα 65 γκολ.

Με μόλις τέσσερις νίκες σε έναν ολόκληρο γύρο, η Ένωση δεν θυμίζει πλέον σε τίποτα την ομάδαπου έχει σήμα το δικέφαλο αετό και φοράει κιτρινόμαυρες φανέλες, δεν θυμίζει σε τίποτα την ΑΕΚ.


Η κατάσταση στην ομάδα δεν επιτρέπει πλέον αναλύσεις, καθώς ότι ήταν να γίνει έγινε. Τους στόχους στην αρχή της σεζόν, δεν τους πλησίασε η Ένωση, ούτε για πλάκα. Η συγκεκριμένη χρονιά ήταν μαχαιριά στην ήδη δοκιμασμένη καρδιά των ΑΕΚτζήδων που όλα αυτά τα χρόνια έχουν βαρεθεί να... ελπίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου