Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

"Στην Παρί κατά 90% ο Λαβέτσι"

Σύμφωνα με τον ατζέντη Ερνέστο Μπροντσέτι η Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι πιθανότατα η νέα ομάδα του Εζεκιέλ Λαβέτσι, τον οποίο, όμως, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις παραχωρεί μόνο με πρόταση ισόποση της ρήτρας του.


Την πεποίθησή του πως ο Εζεκιέλ Λαβέτσι θα αγωνίζεται στη Παρί Σεν Ζερμέν γνωστοποίησε ο Ερνέστο Μπροντσέτι.
Ο Ιταλός ατζέντης, ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στη γειτονική χώρα και είναι αναγνωρισμένος από τη ΦΙΦΑ, θεωρεί σχεδόν δεδομένο πως οι Παριζιάνοι θ' αποκτήσουν τον Αργεντινό.

"Κατά 90% ο Λαβέτσι θα μετακομίσει στο Παρίσι το καλοκαίρι. Ακόμα και αν υπάρχει ενδιαφέρον άλλων ομάδων, έστω και από την Κίνα, πιστεύω πως θα πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν" δήλωσε στο Radio Kiss Kiss Napoli ο Μπροντσέτι.

Την ίδια στιγμή για τον επιθετικό της Νάπολι μίλησε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος τόνισε μέσω του Sky Sport24: "Υπήρξε επαφή με ομάδες, αλλά όποιος τον θέλει θα πρέπει να δώσει ποσό ίσο με τη ρήτρα του. Ωστόσο, ενδιαφέρονται και ομάδες από την Κίνα. Είναι σημαντικό, όμως, τι θέλει και ο Εζεκιέλ".

Ο ισχυρός άνδρας των "παρτενοπέι" ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα που συνδέουν την ομάδα του με τους Στέφαν Γιόβετιτς και Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο: "Μου αρέσουν και οι δύο, αλλά ποτέ δε θα έπαιρνα τον Γιόβετιτς, γιατί θα ήταν προσβλητικό για την οικογένεια Ντέλα Βάλε (σ.σ. στην οποία ανήκει η Φιορεντίνα). Ο Τζιοβίνκο από την άλλη φαίνεται να πηγαίνει στη Γιουβέντους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου