Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Καιρος...

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 12/05/2012 


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες στις Κυκλάδες και την Κρήτη και παρόμοια φαινόμενα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά περιμένουμε το Σάββατο 12 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 17 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 18 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 18 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 18 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.


Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.


Παροδικές νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα στα ανατολικά ισχυροί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι και μετά θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανόν καταιγίδες περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι με βαθμιαία εξασθένηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου