Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Αναστασιάδης: "Ο Παναθηναϊκός δεν... βλέπεται"

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για την αποχώρησή του από τα Γιάννινα, έκανε κριτική στη... γκρίνια του Φερέιρα και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Λάσλο Μπόλονι


Εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο "Real FM Θεσσαλονίκης" έδωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης. 

Ο πρώην, πλέον, προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για όλους και για όλα. Αναλυτικα: 

Για τους διαιτητές: "Είναι και αυτοί άνθρωποι όπως και εμείς. Ποτέ δεν τα έβαλα με τους διαιτητές. Ο ίδιος διαιτητής μας έπαιξε στο Καραϊσκάκη, δεν μας έδωσε ένα πέναλτι, το πέρασα έτσι και μετά είχαμε αυτά που είχαμε φέτος στην Τρίπολη.  θα το λύσουμε εμέις αυτό που γίνεται με τους διιατητές, εμείς όχι... δεν ασχολούμαστε. Εγώ ως προπονητής δεν θα ασχοληθιώ μ' αυτό. Εγινε ό,τι έγινε, τελειώνει το πανηγύρι. Μετά από εκείνο το παιχνίδι με την Τρίπολη μπορεί να βγουν και άλλοι και να πουν ότι αδικήθηκαν παίζοντας με τα Γιάννινα".

Για τον Ζεσουλδο Φερέιρα: "Ακούω τον προπονητή του Παναθηναϊκού να λέει "δεν μας έδωσαν εδώ ενα πέναλτι, εκεί ένα άλλο". Τι είναι αυτά; Προφάσεις εν αμαρτίαις... Δεν βλέπεται η ομάδα, δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος, όχι μόνο τώρα... Και δεν κατακρίνω το συνάδελφο. Στα Γιάννινα που ήρθε έπρεπε το σκορ να είναι 4-0 υπέρ μας στο ημίχρονο. Ψάχνει δικαιολογίες αντί να πει "ελάτε εδώ, δεν κάνουμε τίποτα είμαστε για... κλοτσιές". Ένας δρόμος είναι να βρεις δικαιολογίες με τους διαιτητές, αλλά γι' αυτό ο Ολυμπιακός παίζει μόνος του στο πρωτάθλημα".

Για την ατάκα στον Μπόλονι στην Τούμπα "συγχαρητήρια για όλα όσα έχεις προσφέρει": Το είπα γιατί το πιστεύω. Είναι πολύ καλός προπνητής, έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ μετά τον Ολυμπιακό είναι η ομάδα που ξέρει τι προσφέρει στο γήπεδο. Αυτό είναι σφραγίδα του προπονητή. ΟΙ παίκτες δεν μπορούν να το πετύχουν μόνοι τους. Αν τους αφήσεις ένα δευτερόλεπτο, αυτοί φεύγουν... χιλιόμετρα. Ο άνθρωπος έχει πλάνο συγκεριμένο. Ξέρεις ότι παίζει αυτά η ομάδα του. Δε σε εκπλήττει. Δεν κάνει πράγματα και θαύματα, δουλεύει συγκεκριμένα. Είναι πειθαρχημένη η ομάδα του, ξέρει τι ζητά μέσα στο γήπεδο. Θα μπορούσε, βέβαιαι, να πάρει πολλά περισσότερο, θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να είναι άνετα δεύτερος".

Για τη συζήτηση που είχε με τον Σάντος για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου: "Είχα συζήτηση με τον Σάντος. Το ποδόσφαιρό μας σαν δομή και λειτουργία είναι χειρότερο απ' ότι ήταν χθες. Από μας εξαρτάται να το κάνουμε καλύτερο. Η άποψη αυτή είναι αποδεκτή από πολλούς. Υπάρχει η καθίζηση ή η μείωση πολλών πραγμάτων και μας μας κάνει πολύ διστακτικούς να ασχοληθούμε. Εγώ στα Γιάννινα έβγαλα έξω από την ομάδα τους ανθρώπους που μόνο ζημιά μπορούν να κάνουν. Το έκανα, έφυγαν οι μεσάζοντες. Γι' αυτό με κυνηγάνε. Και στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό αυτό έκαναν. Λένε για τον Αμαεφούλε που κόστιζε 30.000 ευρώ για πέντε χρονια. Δεν είχε μυαλό, δεν έπαιξε. Από τότε ο ΠΑΟΚ έκανε... 150 μεταγραφές. Για το Ντάνι (σ.σ. Φερνάντεζ) που τον φέραμε με μισθό 1000 ευρώ και τον πούλησαν με ένα εκατομμύριο δεν μιλάει κανένας". 

Για το που θα συνεχίσει την καριέρα του: "Δεν ασχολούμαι με το που θα πάω... Έχω καλό μάνατζερ, γι' αυτό τρελαινονται οι άλλοι μάνατζερ. Ο δικός μου μάνατζερ δεν ασχολείται με κανένα και δεν κλέβει"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου